Zoals veel vrouwen hou ik van shoppen. Uit gemak en tijdgebrek shop ik regelmatig mijn kleding online. Lekker onderuitgezakt op de bank een beetje struinen door verschillende webshops. Mandje volgooien, twijfelen, weer leegmaken, toch weer dat leuke vest of die rok toevoegen. Ik ben niet merkvast: H&M, EDC, Zara, Mango, Only: als het maar toffe items zijn die echt bij me passen. Vandaag show ik jullie mijn nieuwste aanwinst, een beauty al zeg ik het zelf…

Liefde voor rokken

Ik hou enorm van rokken. Lange exemplaren in de zomer, kortere exemplaren in de winter. De ene keer netjes met hakken en een jasje, de andere keer stoer met een dikke maillot en sneakers. Tijdens een van mijn shoppingsprees stuitte ik op dit exemplaar van Only en ik MOEST hem gewoon hebben. Een (nep) leren rok stond al tijden op mijn verlanglijstje, maar het ideale exemplaar liet op zich wachten. Van mijn schoonzusje had ik er eentje gekregen die zij niet meer wilde, maar die kan ik alleen aan als ik blijf staan en mijn buik inhoud….

Foto’s!

Dit exemplaar is  van nepleer en heeft een brede elastieken band aan de bovenkant. Hij sluit heel goed aan én ik kan er ook nog mee zitten: a perfect match dus! Oké, ik ga je niet langer in spanning houden, hier komen een paar foto’s van mij in DE rok. Nu ben ik natuurlijk geen fashionblogger of model, dus het is nogal een dingetje om spontaan op de foto te gaan. Op maandagochtend om 9.00 stond ik in de vrieskou buiten te poseren voor Etienne, omdat het daglicht in deze tijd behoorlijk zeldzaam is op tijden dat we thuis zijn. We hadden de grootste lol en gelukkig zaten er zowaar een paar mooie kiekjes tussen….

Rok Only
Hier draag ik de rok casual-chic met een t-shirt van Primark, jasje van H&M, sneakers van Vagabond en een ketting van Fittevrouwen.nl

 

IMG_3184
De rok en het jasje met een top van de Hema en mijn nieuwe enkellaarsjes van Bristol.

IMG_3188

En, wat vind je ervan? Zo ben ik toch wel een hot mama hè? 😉

 

xBreg

 

samenwerking

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

13 Reacties

  1. Super mooi staat je prachtig! Zucht waarom heb ik mijn leren rok weg gedaan….Had er ook een van Only een jaar terug nog (een grijze) maar vond dat die ‘kraakte’ en te strak zat voor mijn gevoel dus maar paar keer aangehad. Hoop dat jij er langer plezier van hebt!x

  2. “Ik hou enorm van rokken. Lange exemplaren in de zomer, kortere exemplaren in de winter.” Ik moest hier zo om lachen. Uiteraard snap ik wat je bedoelt, ik draag ze ook zo, maar het klinkt zo tegenstrijdig met zomer en winter HAHA.

    Verder: WAUW! Prachtig! Vooral de combi met sneakers vind ik heel tof, staat zo gaaf!
    Hot mama <3

  3. Ik glij bijna van m’n stoel! Sop it like it’s hotttt!! Die leren rok!1 Liefde is dat he?!

  4. Absoluut een Hot mama. Leuk ook dat je hem met verschillende kledingstukken combineert. Only vind ik trouwens ook een heerlijk merk.

  5. Pingback: Outfit: camel jas, leren rok en stoere boots - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.