Winactie gesloten

Vorige maand startte ik met een nieuwe rubriek, waarin ik je vertel wat ik zou doen met een miljoen. Gemist? Lees dan hier hoe ik de zolder zou gaan laten verbouwen. Deze maand gaan we een verdieping omlaag, waar ineens veel ruimte is ontstaan, omdat de slaapkamer naar zolder is verhuisd…

Ik kan dus heerlijk lang dromen over alles wat ik in huis zou willen veranderen. In deย  praktijk komt er altijd maar weinig van terecht, want het heeft geen prioriteit of we hebben er geen budget voor. Lang leve internet, waar je uren kunt rondstruinen tussen de mooiste spulletjes. Vandaag ga ik op jacht naar de mooiste spullen voor de kamer van Laurens.

Master bedroom wordt jongenskamer

Binnen nu en een half jaar zal Laurens afscheid nemen van zijn ledikantje en komt er een “grotejongensbed” voor in de plaats. Ik struin al regelmatig door Pinterest om inspiratie op te doen voor zijn nieuwe kamertje. Op dit moment slaapt Laurens in de kleinste slaapkamer. Aangezien in deze reeks de zolder is gebombardeerd tot Master Bedroom, kan onze kleine man mooi verhuizen naar onze oude kamer. Dat lijkt me een feest voor ieder kind: een enorme speel/slaapkamer!

Ik ben dol op sterren en die zullen ook in de nieuwe kamer een rol gaan spelen. Ik heb wat plaatjes voor je op een rij gezet, van spulletjes die perfect in de Master Boys Room zouden staan.

peuterbed
Hoe gaaf is dit peuterbed! Ik vond het www.petiteamelie.nl

 

starville-grijs-456x560
Sterretjes!! Dit dekbedovertrek komt van www.slaapplezier.nl
Lamp VT wonen
Wat een beauty! Kost maar 289,-, dus past perfect in mijn miljonairsbudget. Helaas is hij uitverkocht… www.vtwonen.nl
Vloerkleed van Lorena Canals
Ik ben op slag verliefd op dit handgemaakte vloerkleed van Lorena Canals Het kost gelukkig maar 400,- , dus ook dat kan prima in mijn miljonairsbudget…

Oooh ik zou nog wel uren door kunnen gaan met het zoeken naar accessoires, voorbeelden en mooie meubels. De realiteit is voorlopig dat de kroonprins gewoon in zijn eigen kamertje blijft, dus ik hou het maar even bij de zoektocht naar een nieuw bedje met bijpassend beddengoed. Ik heb zo’n vermoeden dat ik daar wel even zoet mee ben.

WINACTIE

Ik vind weinig zo leuk als cadeautjes geven en andere mensen blij maken. Daarom ben ik heel blij dat ik in samenwerking met Slaapplezier.nl een kinderdekbedovertrek naar keuze mag weggeven, ter waarde van โ‚ฌ25,-! Je vindt de collectie kinderovertrekken hier.

Hoe doe je mee?

 1. ย Like de Facebookpagina’s van Breg Blogt en Slaapplezier
 2. Laat onder dit bericht een reactie achter en vertel welk dekbedovertrek jij wilt winnen en voor wie. Vul een geldig e-mailadres in, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt

Ik zou het ook heel lief vinden als je dit bericht deelt met je vrienden, maar dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten ๐Ÿ˜‰

Meedoen kan tot en met woensdag 2 december en op vrijdag 4 december maak ik de winnaar bekend!

Wat vind je van de spulletjes op mijn verlanglijstje?

xBreg

samenwerking

Berichten met een * in de titel bevatten commerciรซle content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

21 Reacties

 1. Die lamp is gaaf!
  Leuke winactie, aangezien dochterlief in een slaapzak slaapt doe ik alleen niet mee ?

 2. Ahhh shoppen met een onbeperkt budget, het lijkt me heerlijk!! ๐Ÿ˜‰

 3. Yay toffe winactie! Ik doe graag mee voor mijn nichtje ๐Ÿ™‚ Jouw fb like ik uiteraard al langggg en nu slaapplezier ook!

 4. Gave dingen heb jij uitgezocht! En wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje want haar grote bed is al onderweg en we hebben nog geen beddengoed dus komt perfect uit! Dan zou ik deze wel willen: Damai Dekbedovertrek Dotty Spotty Roze

 5. Leuke actie! Ik doe mee?
  Dat dekbed wat jij hebt uitgekozen met die sterretjes is ook mijn favoriet (meer dan 25,-? maar de rest legt Sinterklaas bij?), voor m’n kleine Indie.

  • Tof dat je meedoet Esther!!
   De peuterversie van het dekbed is โ‚ฌ25,- dus dan kan Sinterklaas de centjes voor een ander cadeautje bewaren voor je lieve meisje! ๐Ÿ˜‰

 6. Ik droom ook van een peuterkamer en i n gedachten en op Pinterest heb ik hem al helemaal ingericht ๐Ÿ˜‰ Als ik zou winnen dan zou ik voor de mooie Covers & Co Dekbedovertrek Tibby kiezen voor dochterlief :-), wat is die leuk zeg! Je sterren prints vind ik ook erg tof! Dat blijft altijd leuk ๐Ÿ™‚

 7. Leuk! Ons meisje gaat binnenkort over naar een peuterbed en het wordt moeilijk kiezen, maar ik neig nu het meest naar de Miss Kitty van Covers&Co of de Tibby van Covers&Co of of of de Orion Coral….nouja, als ik win kan ik vast wel een knoop doorhakken ๐Ÿ™‚

 8. Hanna @ eenbezigbijtje.nl Antwoord

  Lekker he, fantaseren wat je zou doen met een miljoen. Het ziet er in ieder geval leuk uit!

 9. Ik doe mee met de winactie van slaapplezier. Ik kiesvoor het overtrek post. Dat zal mooi staan op de soaapbank waar onze 5 kleinkinderen op slapen!

 10. Linda Smeets Antwoord

  Ik doe graag mee voor onze kleine meid. Ze gaat binnenkort voor het eerst in haar grote bed slapen. Ontzettend spannend natuurlijk! Kortom, ik doe graag mee voor het Disney prinsessen overtrek want dan weet ik zeker dat het helemaal goed gaat komen. ?

 11. Ik zou ook mijn slaapkamer doen en de zolder verbouwen. Onze eigen mooie verdieping ๐Ÿ™‚

 12. Linda Meester Antwoord

  Onze drie dochtertjes delen 1 slaapkamer, over miljonairsdromen gesproken. De jongste twee zijn dol op Frozen, tijdelijk met 3d placemat, dus wij doen mee

 13. Ik kan echt niet wachten tot mijn dochtertje straks in een ‘normaal’ bedje kan slapen en ik een leuk dekbedje enzo kan kopen, zo leuk! Ik doe nu dus niet mee aan de winactie, maar wel echt super leuke spulletjes allemaal! ๐Ÿ™‚

 14. Ik zou kiezen voor starville grijs, hearts zwart of Tibby, die is ook zoooooo leuk!! Een miljoen is trouwens ook goed hoor!

 15. Ik doe mee! Zag leuke dinosaurus dekbedjes! Dat is wel wat voor ivy ๐Ÿ˜€

 16. Wat een leuke actie ! Uiteraard doe ik mee ?
  Denk dat Louke wel lekker zou slapen onder de Damai dotty spot roze ?
  Liefs Sieg

 17. Vivian heuberger Antwoord

  Aangezien mijn stoer dochtertje Puk van 4 helemaal weg is van Paw Patrol waag ik bij deze een gokje……
  Fijne avond!!

 18. Ow jee…wat een keus! In mijn hoofd ging het owww die is leuk voor Wiepje! Ow nee die! Tot ik de dino dekbed met namen tegen kwam! Ideaal voor Thies en mij! Onze Thies is een dino fase…van s morgens tot s avonds probeert hij mij de mooiste verhalen te vertellen over saurussen! En vaak knik ik…en vergeet ik al snel hoe de dino heet. Nu kan ik zelfs met in bed leggen dino-soorten leren!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.