Week 4 van de Hot Mama Challenge is alweer aangebroken! Hoe zit jouw haar deze week? Lekker geëxperimenteerd met krullen, verf en de stijltang? Superleuk om te zien hoeveel selfies er op Facebook zijn geplaatst, onze kapster had het maar druk met jullie! Naast selfies worden er ook veel positieve ervaringen gedeeld, ik vind het gaaf om te lezen hoeveel deze challenge teweeg brengt. Vandaag is het tijd voor een nieuwe opdracht. De titel verraadt natuurlijk al wat, dus lees gauw verder voor de details…..

De opdracht

Shopping time! Deze week mag je jezelf verwennen met iets nieuws. Cadeautje van de goedheiligman wink-emoticon Dat mag een nieuwe winterjas zijn, maar ook een oogpotloodje. Als het maar echt voor jou alleen is, iets wat je graag wilt hebben. Maak hier een foto van en deel deze op social media met de #vansnotnaarhot

Makkie toch? Ik ken maar weinig vrouwen  die niet van (online) shoppen houden….

Never not shopping

Echt, ik ben heel erg dol op shoppen. Ik zie het écht als me-time. Het liefst ga ik in mijn eentje, op een doordeweekse middag. Verstand op 0 en struinen maar. Als ik gericht ga shoppen vind ik zelden wat ik zoek, dus dat probeer ik te vermijden. De ene keer kom ik met tassen vol thuis, de andere keer met lege handen. Meestal gebeurt dit laatste als ik buiten het seizoen ga zoeken: bikini’s in de winter, laarzen in de zomer of hippe items die alweer uit zijn.

Wat ik deed deze week…

Afgelopen donderdag werkte ik in Eindhoven. De vergaderlocatie waar we werkten was dezelfde als waar ik altijd school had en die ligt op pak ‘m beet, 100 meter van de Primark. En laat ik daar nou heel erg dol op zijn! Ik zou alleen met een collega meerijden, dus wist niet zeker of het me zou lukken om even een rondje te maken.

Charmant als altijd. En foei, geen gestyled haar!

Gelukkig kwam het zo uit dat ik er tijdens de lunch even tussenuit kon piepen, dus daar ging ik, klaar voor een turbo rondje! Ik kwam weer naar buiten met een camelkleurige trui, een grijs trui/jurkje, een wit t-shirt en een kersttrui voor Laurens. Het grijze item zat niet mooi, dus die gaat weer terug, kan ik mooi weer iets anders uitkiezen.  De camel trui was wel een goede aankoop, hij zit alleen in de was as I typ, dus kan hem nog niet showen. Lekker voorbereid weer Breg! Oh en het witte t-shirt kan ik nergens meer vinden. Echt iets voor mij, om zoiets te verliezen…gelukkig kostte het maar €2,- dus ik kom er wel overheen. Er kwam deze week een bestelling binnen van Sans-Online, maar daar wijd ik nog een apart stukje aan mét foto’s, dat je later deze week kunt lezen.

Verder belandde ik zaterdagochtend ook nog in de Action, waar ik vooral inkopen deed voor het Sinterklaasfeest op kantoor en voor een swap waar ik aan meedoe. Van mijn aankopen stelde ik ook een klein verrassingspakketje samen voor deze challenge. Kijk gauw in de Facebookgroep hoe je dit kunt winnen!

Een pakketje vol verrassingen!
Een pakketje vol verrassingen!

Wat ga jij voor jezelf kopen deze week?

x Breg

Deze blog is onderdeel van de Hot Mama Challenge. Ben je benieuwd hoe mijn mede-hot-mama’s-in-wording het doen? Je vindt hun blogs hier: SuperMammies, Meisje Eigenwijsje, Everyday-Life, Aukjes Wereld, So Mama, The Mommy Diaries en Life’s about!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

15 Reacties

  1. Haha maak eens een foto van wat je hebt gekocht miep! 😛
    Oh ja: Ik houuuuuuuuuuuuu van de Primark!!!

  2. Je foto’s doen het niet! Wist je dat al? Nee he? Dacht ik zeg het ff! Maar ze doen het dus niet.. Je foto’s ..

  3. Ik ben nu echt ontzettend nieuwsgierig naar je aankopen!! Ik shop ook graag bij de Primark voor van die leuke shirtjes en blousjes onder een blazer of iets! Pas heb ik er een mooie zwarte broek gekocht voor een prikkie 🙂 Ik weet al wat ik ga kopen, maar dat hou ik nog even geheim hihi.

    • Hahaha de rok komt vrijdag online, de trui zat nog steeds in de was toen ik net foto’s ging maken, dus die hou je tegoed 😉 Ben benieuwd naar jouw aankopen!!

  4. Primaaaaaaaark!!! Ik ben er vorige week ook geweest!! Heb jets gekocht voor mezelf en lekker niks voor Leia. Wat een opgave was dat! Oh shit, heb wel billendoekjes gekocht haha!

  5. Je primark selfie is fabulous hahaha. Klinkt als een super geslaagde opdracht. Ik wacht op een mega grote shoplog van je aankopen 🙂

  6. Pingback: Hot mama challenge | een nieuwe outfit - Wilmaaa.nl

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.