Vandaag geef ik het woord aan Anniek. Toen wij 3,5 jaar geleden in ons nieuwe huis trokken, werd zij ons buurmeisje. Inmiddels is het geen meisje meer en woont ze ook niet meer naast ons, omdat ze samenwoont met haar grote liefde. Gelukkig woont ze op een steenworp afstand, zodat we elkaar nog vaak zien. Laurens en Anniek zijn vanaf dag 1 gek op elkaar. Zowel Anniek als haar moeder Anjola staan altijd voor ons klaar, we zijn daar zo blij mee! Vooral als we oppas nodig hebben, want dat betekent knuffelen, spelen en gek doen! Oh wee als wij dan te vroeg thuiskomen of hem te vroeg ophalen! Lees je mee wat Anniek aan Laurens wil vertellen?

Lieve Laurens,

Een brief aan jou, mijn kleine vriendje. Nou ja, klein je bent Inmiddels al anderhalf en een grote jongen.
Ik herinner me de dag dat jij geboren werd, nog heel goed. Ik was zooooooo blij toen ik hoorde dat je er eindelijk na lang wachten was. Stiekem had ik met jouw mama afgesproken dat je mijn verjaardagscadeautje zou zijn. Je liet even op je wachten maar, daar was je dan. Ik stond dan ook te springen om jou te mogen bewonderen. Je was net een paar uur oud toen ik je voor het eerst zag, een wondertje, zo lief en klein. Het was liefde op het eerste gezicht. ?

Brieven aan Laurens: Anniek

Je had een vervelende start, daardoor zag ik al snel wat een sterke, stoere bikkel jij bent. Ik kwam vaak voor, tussen of na mijn werk de afdeling op gesneakt om even met je te knuffelen en gelukkig, de vele knuffels maakten je snel beter.

Samen naar de Ikea op mama's eerste werkdag!
Samen naar de Ikea op mama’s eerste werkdag!

Je ging flink groeien en bent een lief, vrolijk, knap manneke geworden. In het afgelopen jaar hebben we vele mooie herinneringen samen gemaakt.
We gaan vaak samen erop uit, de Ikea en de stad ik neem je overal mee naartoe! Sst, ik vind het stiekem dan ook heel leuk als mensen denken dat je van mij bent. We lachten samen om de dokter bij het consternatiebureau en maakten samen een lekkere pasta knoeiboel waarna mama en ik je buiten in bad deden. Ik heb er altijd zo’n plezier in om cadeautjes voor jou te kopen, zoals inmiddels je lievelingsknuffel Apie en vele leuke kleertjes. Met jouw lach weet je iedereen te betoveren. ?

Nu al samen feestjes bouwen!
Nu al samen feestjes bouwen!

Lieve Laurens, anderhalf jaar vol met mooie herinneringen. Ik hoop dat ik nog heel veel herinneringen samen met jou mag maken en dat ik jou nog vaak mag lenen om te “oefenen”, zodat Joep en ik over een aantal jaren net zo’n top ouders mogen zijn als jouw papa en mama van net zo’n lieverd als jij.

Lautje, ik ben ongelofelijk trots op jou en zal er altijd voor je zijn. Zelfs als je over een jaar of 17 een biertje te veel op hebt en een schuilplaats (om je moeder niet onder ogen te hoeven komen) nodig hebt. I’ll be there met een emmer en paracetamol.

Een hele dikke kus
Lufyoe ?,
Jouw buurmeisje (Anniek)

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Aah! Wat een lieve brief, mooi zeg! Leuk om zo´n buurmeisje te hebben!

  2. Ik vind het zo mooi om dit soort artikelen te lezen, zo liefdevol en puur.. Heel erg mooi geschreven! (En heb je nou je blog veranderd?)

    • Dankjewel Channah! Nee, niet dat ik weet? Heb net even gecheckt op mijn telefoon en zie niks anders? 😉

  3. Pingback: Oh Happy Day #40: Carnaval! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.