Hee, geen weekoverzicht? Klopt! Het weekoverzicht in de huidige vorm bevalt me niet. Ik heb het idee dat ik dan ga schrijven en fotograferen voor het blog en niet gewoon vertel of op de kiek zet wat ik meemaak. Daardoor vind ik het weekoverzicht een beetje saai. Of ik heb een saai leven, dat kan ook! 😉 Ik leg het dus weer even op de plank tot ik een idee heb hoe ik het leuk kan invullen. Vandaag heb ik een verslag voor je van afgelopen zaterdag, toen ik met mijn mannen een dagje naar mijn ouders ging. Voor de liefhebbers zitten er lekker veel foto’s in! Kijk je mee?

De dag begon goed: ik had namelijk zin om zelf te rijden. Voor we vertrokken waren Etienne en ik een beetje aan het kibbelen en dat kwam mijn rijstijl ten goede. Toen we op de A2 reden zei Etienne: “Nou, als je boos bent rijd je een stuk beter!” Nou, of dit echt een compliment is laten we maar even in het midden. Feit is wel dat ik zonder ook maar één keer bang te zijn veilig in Dordrecht aankwam!

wpid-wp-1446983517004.jpeg
Lekker scheuren!

We gingen lunchen bij Den Witten Haen. Een hele toffe, ruime locatie waar mensen met een verstandelijke beperking werken. We hebben heerlijk gegeten en Laurens vond het geweldig om weer bij opa en oma te zijn.

Clubsandwich
Mine!!!

 

wpid-wp-1446982890196.jpeg
Tostimonsterrrrr!

Na de lunch ben ik met mama en Laurens de stad in gegaan en gingen papa en Etienne naar huis. (Later bleek wel dat ze een omweggetje via de Media Markt hadden gemaakt, typisch hè?). In Dordt zit JouWinkel, een heel erg tof concept. Je kunt er een stellingkast huren en daar al je spulletjes, nieuw of tweedehands, verkopen. Het is een soort kringloopwinkel en er zaten echt hele leuke spulletjes tussen.

JouWinkel Dordrecht
Lekker snuffelen!

 

Dordrecht Centrum
Dordrecht heeft een heel mooi oud centrum
wpid-wp-1446982878581.jpeg
Selfie time met mijn lieve mama!

Toen we uitgeshopt waren liepen we gauw naar huis. Mijn ouders wonen midden in de stad, wat ideaal is, maar ook gevaarlijk, zeker als volgende maand de Primark op een steenworp afstand geopend wordt. Ik vermoed dat we dan nog wat vaker een dagje naar ze toe gaan haha!

Oma met de twee jongste kleinkindjes
Oma met haar twee jongste kleinkindjes

Thuis aangekomen troffen we mijn broer, schoonzusje en ons neefje van 9 maanden, wat een feest! Laurens was een tikkeltje jaloers toen ik even lekker knuffelde met mijn neefje, maar later speelden ze heel lief samen. Het zijn twee hele verschillende kindjes, zo leuk om te zien!

wpid-wp-1446982850178.jpeg
Naar de bus kijken met opa
wpid-wp-1446982857618.jpeg
Frietuh!
wpid-wp-1446982853937.jpeg
Ja goedemiddag! Wij zijn ook van de partij!

‘s Middags hebben we vooral lekker op de bank gehangen, een paar mislukte pogingen gedaan om Laurens te laten slapen en we sloten de dag af met friet en kibbeling! De frieten van Bram Ladage zijn beroemd in Dordt en Rotterdam en nu ik ze geproefd heb, snap ik ook waarom: heerlijk!

 

Tegen 19.00 was het tijd om naar huis te rijden. Laurens had dus niet geslapen en was heel erg moe. Helaas was het enorm noodweer dus mijn autoangst kwam als een vuurpijl omhoog schieten. Toen er op 3FM werd gevraagd om een live request in te sturen aarzelde ik geen moment. Ik appte dat ik graag iets van de Foo Fighters wilde horen bij wijze van afleiding en dat vond Sander een goede reden! Dus zat ik een paar minuten met mijn ogen dicht heel hard, vals en fonetisch mee te zingen met Everlong.

Bij thuiskomst doken we met chips, cola en de herhaling van Flikken in bed. Op dat moment realiseerde ik me dat ik er weer eentje te pakken had: een Happy Day,  die bijzonder was door het gewone: gewoon bijzonder.

Heb jij ook zo’n fijn weekend gehad?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

14 Reacties

 1. Ik hou ook van zulke dagen! En wat goed dat je ‘s morgens zomaar zonder angst in de auto stapte! 😉

 2. Leuk deze vorm. Ik vind het net zo gezellig om te lezen lig! Ons weekend was heerlijk rustig en dat vond ik erg fijn 🙂

  • Dank je Saskia! Het is altijd een beetje zoeken naar de juiste vorm hè, fijn om te horen dat je het leuk vindt! Heerlijk dat je ook een rustig weekend had. 🙂

 3. Ik had ook een lekker rustig weekend met mijn gezinnetje, ik hou d’r van. En ik vind het leuk om zo’n overzichtje te zien hoor! 🙂

 4. Hanna @ eenbezigbijtje.nl Antwoord

  Dat klinkt als een goede dag! En kibbeling, hmmm 🙂

 5. Wat een heerlijke dag! Mooie foto’s. Ik hou van dat soort winkels met die planken met spulletjes. ..hier vlakbij zitten er ook twee..Zo leuk!

  • Thanks! Ja leuk is dat hè Ik kende alleen de kringloopwinkel, maar dit is nog leuker! Bofkont dat je er twee in de buurt hebt! 😉

 6. Wat knap dat je zo gewoon bent vaan autorijden! Doe het je niet na… En wat een heerlijke dag zeg! Ik vind je weekoverzicht net zo leuk als deze vorm, doe maar gewoon wat jij zelf het leukste vindt 🙂 en anders gaan rondreizen van hot naar her, dan heb je iedere week weer iets nieuws te vertellen in je weekoverzicht :p

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.