Zo dames, hoe is het afgelopen week gegaan? Heb je die hoge hakken uit de kast getrokken? Flaneerde je in je mooiste jurk over straat? Bij mij ging het best goed. Ik droeg mijn hakken regelmatig, heb meerdere keren een rokje gedragen en terwijl ik dit schrijf zit ik in mijn geliefde luipaardlegging op de bank, omdat het natuurlijk niet te gek moest worden! 😉 Ben je klaar voor de tweede opdracht van de Hot Mama Challenge?

De opdracht

In de Facebookgroep werd zondag al volop gespeculeerd en hier komt ie dan, de opdracht voor deze week:

Me time! Als moeder heb je maar weinig tijd voor jezelf, daarom is het extra fijn om jezelf af en toe eens te verwennen. Neem een gezichtsmasker, eventueel ook een haarmasker en ontspan op je eigen manier (met een kop thee in bad, met een boek op de bank…) Maak hier een selfie van en deel deze op social media met de #vansnotnaarhot

 

Hoe ga ik het aanpakken?

Je mag weten dat ik best een beetje lui aangelegd ben. Als ik moet kiezen tussen de was doen en op de bank hangen beland ik niet op zolder tussen het wasmiddel en de wasknijpers… Ik vind het heerlijk om in bad te gaan, het liefst elke dag en als het heel koud is of ik voel me niet lekker ga ik gerust twee keer. De laatste tijd schiet het badderen er een beetje bij in, vanwege een dreumes die minder slaapt en avonden die zich vullen met het schrijven van blogs en leuke afspraken. Deze opdracht is dus een goede stok achter de deur om weer eens lekker lange baddersessies te gaan houden. Als extraatje ga ik vanmiddag weer eens wat lekkere gezichtsmaskertjes halen, heb ik meteen iets om leuke selfies van te maken! 😉

Lekker in bad!
Een kop thee, wat chocola en een boek: me time!

Volhouden!

Als ik ergens slecht in ben, is het wel volhouden van goede voornemens. Dit keer ben ik echter vastberaden. Eén avond in de week wordt helemaal van mij: geen telefoon, geen blog, maar lekker lezen, chocola vreten en in bad liggen tot het water koud wordt. Om het dan bij te vullen en weer af te laten koelen. Verder staan deze week ook nog twee avondjes uit met vriendinnen op het programma, dus dan kan ik meteen opdracht 1 ook weer toepassen.

Wat ga jij deze week doen om lekker te ontspannen? Vertel het me in de comments, ik ben heel benieuwd en wie weet inspireer je me met jouw idee!

Deze blog is onderdeel van de Hot Mama Challenge. Ben je benieuwd hoe mijn mede-hot-mama’s-in-wording het doen? Je vindt hun blogs hier: Mamaliefde, SuperMammies, Meisje Eigenwijsje, Everyday-Life, Aukjes Wereld, So Mama, The Mommy Diaries en Life’s about!

xBreg

 

p.s. volg je me al op Facebook? Naast mijn blogs deel ik daar ook regelmatig filmpjes en leuke plaatjes!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

10 Reacties

  1. Oh lezen, zou ik ook meer moeten doen. Deed het vroeger zoveel en nu alleen nog maar in vakanties. Ziet er heerlijk uit.

  2. Heerlijk zo’n avond voor jezelf die had ik heel lang op woensdagavond als manlief ging sporten.

  3. Ik denk dat ik deze week dan lekker Suits weer oppak om te gaan kijken, ik had al een beginnetje gemaakt aan seizoen 4 zo’n 2/3 weken geleden. Verder is mijn me-time meestal 3x per week als ik m’n starttorun hardloopsessie programma volg. In bad gaan doe ik echt nooit! Wel
    Jammer, maar mijn badkamer is echt ongezellig en kil, dus dan blijf ik ook niet zolang liggen. Ik stap wel bij jou in, scheelt je weer water! Haha!

  4. Ik ben ook een beetje lui aangelegd en ook mijn bank heeft meer aantrekkingskracht dan het huishouden wanneer dochterlief slaapt. Hihi. Dus eigenlijk heb ik best wel eens me-time overdag. En ‘s avonds ook!

  5. Leuk dat jullie (hot mama’s) allemaal zo lekker bezig zijn. Ik ga deze week wat extra wandelen, dat is ook heerlijk. En ook een beetje nodig, want ik heb net een paar dagen rugpijn gehad en wandelen werkt daar altijd goed tegen 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.