Ja het wordt dus een beetje een cliché, maar wat gaat de tijd snel! Terwijl ik dit typ is het gewoon al NOVEMBER! Dat betekent dat Sinterklaas eraan komt, het volgende maand kerst is en dat ik binnen 2 maanden 35 word! Stop de tijd! Ik neem je nog even mee terug naar oktober, een drukke maand met veel eten, zon en uitstapjes!

De maand begon met een gezellige flashback naar de kraamweek. Ik was door mijn rug gegaan en daardoor een beetje beperkt in mijn doen en laten. Dit riep herinneringen op aan de hulpeloosheid uit de eerste week na Laurens zijn geboorte. Gelukkig ging het dankzij wat pijnstillers en voldoende beweging al gauw beter!

Over beweging gesproken: wandelen is dus heel goed voor de mensch. Zeker voor ondergetekende, die er een handje van heeft om veel te piekeren en dan weg te kruipen in een hoekje. Ik schreef hier een stukje over, nadat ik een flinke wandeling door het bos had gemaakt. As we speak schijnt de zon ook volop, dus zodra ik klaar ben met typen en de dreumes is wakker gaan we lekker naar buiten toe!

wpid-wp-1444056620815.jpeg

Naast piekeren ben ik ook een kei in dagdromen. Ik vind het heerlijk om te bedenken wat ik zou doen met een miljoen. Ik vertelde jullie over mijn plannen voor de zolder, waar ik dan een droomslaapkamer van zou maken.

In september zijn we een weekendje naar Leuven geweest en afgelopen maand zette ik de voor- en nadelen van een stedentrip met je dreumes op een rijtje. Ik vond het leuk om te lezen hoe anderen hiermee omgaan en heb er nog wat nuttige tips aan overgehouden. Eind dit jaar gaan we lekker comfortabel in een huisje, dat zal toch een stukje relaxter zijn dan een hotel!

Ken je dat? Dat je enorm toe bent aan een avond borrelen, kletsen en eten met vriendinnen? Dat had ik deze maand, ik vroeg mezelf hardop af of het al Wine ‘o clock was! Op vrijdagavond ging ik met een vriendin eten bij Café Madrid, één van mijn favoriete restaurants in Maastricht. Het was heerlijk om lekker bij te praten en wijntjes te drinken. Dat we om half 12 thuis waren boeide niet, dat was voor ons doen al suuuuperlaat! 😉

Half oktober gingen we een dagje naar mijn ouders. Op de terugweg was het weer eens raak in de auto: paniek, bang, het hele rataplan! Ik besloot er op therapeutische basis een blogje over te schrijven en dat hielp! Ten eerste leidde het me af van de weg, ten tweede deed het me enorm goed om mijn angst te verwoorden en tot slot werd ik heel erg blij van alle lieve reacties! Afgelopen zaterdag besloot ik om de strijd met mijn angst weer eens aan te gaan: met succes!

Een van de hoogtepunten van deze maand was de brief die mijn vriendin Rachelle aan Laurens schreef. Zo ontroerend en mooi en die mening delen velen met mij. Ik ben er elke maand weer trots op dat ik een brief mag delen van iemand die zoveel van mijn kleine man houdt.

Een dieptepunt was het moment waarop een stel randdebielen besloten om een vluchtelingenopvang te gaan bekogelen met eieren en vuurwerk. Ik kreeg er buikpijn van…

Op 21 oktober besloot ik dat ik niet meer langer kon wachten met de overstap naar mijn nieuwe site. Het was reuze spannend toen ik bekendmaakte dat mijn nieuwe site live was….de reacties waren wederom heel gaaf en lief, dankjulliewel! De reden dat ik er die avond tijd voor had was trouwens omdat er iets niet helemaal goed ging met de geplande datenight van Etienne en mij….

studie

Ik plaatste verder nog een aantal lijstjes en een tag. Ik ben daar dol op, ook om ze bij anderen te lezen!

Tot slot ben ik weer begonnen met het schrijven van weekoverzichten. Hier ontvang ik graaaaaag jouw feedback op: houden zo? Wat kan beter/anders?

Terugkijkend kan ik zeggen dat oktober een fijne maand was. Voor mijn gevoel duurde hij 30 seconden, maar dat mag de pret niet drukken. Op naar een nieuwe maand, ik hoop dat het mooie herfstweer nog lekker lang blijft plakken!

Wat was jouw hoogtepunt van oktober?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Leuk om zo terug te kijken op de maand. Mijn hoogtepunt was het bezoek aan mijn beste vriendin en haar pasgeboren dochtertje. Zo bijzonder…

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.