Geef maar toe, vandaag is de dag waar je al de hele week op wacht: het is weer dinsdag en tijd voor een weekoverzicht van mij! Ik heb een fijne week achter de rug met veel zon en nog meer lekker eten, lees en kijk je mee?

Maandag was het hier in huis een ziekenboeg. Laurens werd zondagmiddag ineens ziek en zijn vriendje Tijs kreeg de waterpokken. Aangezien ik toch vrij was kwam Tijsje bij ons. (Laurens heeft de waterpokken al gehad)
Mijn vriendin Anniek kwam ook gezellig langs ter ondersteuning en vermaak. Ik wil even zeggen: petje af voor tweelingmama’s en nog extra punten voor tweelingmama’s met zieke kindjes. Gelukkig hadden we Bob de Bouwer en veel knuffels op voorraad, zodat het een relaxte dag werd.

wpid-wp-1446409874373.jpeg
Stapeleeeeeeen!

Dinsdag moest er weer gewoon gewerkt worden, een drukke dag die wederom voorbijvloog. Saai hè? ‘s Avonds ging ik uit eten met een aantal dames van de pilates. Een gezellige club, waarvan ik veruit de jongste ben. Ik noem de dames dan ook liefkozend de Zonnebloem en dat vinden ze niet erg 😉 We hebben heerlijk gegeten en veel gelachen!

Ondertussen werd thuis het WK Pizza Proppen gehouden!
Ondertussen werd thuis het WK Pizza Proppen gehouden!
wpid-wp-1446409857673.jpeg
Dit was zooo lekker!

Woensdag was ik weer vrij en kwam mijn moeder een dagje. Ik had niks gepland en dat was erg relaxed. Terwijl ik knutselde voor de Mama Swap (hierover in december meer!), vermaakten mijn mama en Laurens zich met spelletjes, knuffels en dikke kussen.

wpid-wp-1446409849792.jpeg
Let ook even op mijn mooie glittersloffen 😉

Donderdag werd er wederom gewerkt, deed ik een uurtje pilates en plofte ik daarna op de bank. Meer dan een foto van mijn lunch heb ik niet voor je…

wpid-wp-1446409846186.jpeg
Yum!

Vrijdagochtend vertrok Etienne in alle vroegte voor zijn mannenweekend naar Berlijn. Ik bracht Laurens naar de opvang, croste naar kantoor en ging daarna naar de boekpresentatie van Paulien Kuipers, voor haar boek Eerste Hulp bij hechting. Dit boek geeft ouders en hulpverleners een handvat bij een goede hechting. Ik ben hiermee in aanraking gekomen tijdens mijn vrijwilligerswerk bij het Bibihuis. Bij het horen van verschillende verhalen en het zien van kindjes met hechtingsproblemen in de praktijk heb ik geleerd hoe belangrijk het is, dat een kindje zich in de eerste levensjaren goed kan hechten aan zijn ouders. Ik heb het boek nog niet, maar wil het zeker nog gaan lezen.

‘s Avonds was ik helemaal klaar voor een avondje alleen op de bank, maar een zekere dreumes dacht daar anders over, dus die kwam lekker bij me liggen en viel meteen in slaap. Doet hij anders nooit, dus mij hoorde je niet klagen!

Let vooral ook even op mijn charmante pyjama ;)
Voor heel even weer een kleine baby

Zaterdag ben ik met Laurens en vriendin Anke naar de dierentuin geweest. Het was superlekker weer dus we konden zonder jas rondbanjeren. Laurens vond het prachtig en heeft de hele dag een big smile op zijn snoet gehad! Helaas had mijn SD kaartje kuren, dus ik ben heel veel mooie foto’s van die dag kwijt. Boehoe!

wpid-wp-1446411303429.jpeg
De geitjes blijven favoriet!

Dat ik tot slot ook nog de strijd met mijn rijangst aanging én won maakte het een dag met een gouden randje.

Zondag mocht ik van Laurens zowaar uitslapen tot kwart voor 9! Na een klein ontbijtje vertrokken we naar de stad, om te gaan brunchen met tante Edmée. We hebben heerlijk gegeten en bijgekletst en Laurens was werderom voorbeeldig. Thanks again Karma! 😉

wpid-wp-1446409836822.jpeg
Kijk, dit is nou een goed ontbijt!

Aansluitend hebben we nog een rondje door de stad gemaakt. Bij thuiskomst hebben we de buren, die net terug waren van vakantie, even een bezoekje gebracht.
Toen ik daarna probeerde een potje eten aan Laurens te voeren stond de overbuurvrouw op de stoep, die nog restjes had van haar verjaardagsfeestje. (Waar ik niet naartoeging omdat ik zaterdag al om half 9 in bed lag, yolo!) Dus zijn we daar aangeschoven, hebben gewacht op Etienne en toen was de koek (en de restjes) op. Meneer de dreumes was toe aan zijn bed, wij aan de bank. Ik schreef mijn eerste artikel voor de Hot Mama Challenge en toen was het tijd om bij te kletsen met mijn lief die ik toch wel héél erg gemist had 😉

Het was een fijne week met veel lekker eten. Nu ben ik toe aan een week met Rust Reinheid en Regelmaat….eens kijken of dat gaat lukken.

Heb jij ook zo genoten van de zon deze week?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Ziet er uit als een leuk weekje weer! Ook ik geniet volop van de zon als hij er is. Lekker wandelen in de frisse lucht (want man, wat is die frisse lucht lekker fris deze tijd van het jaar ^_^). Rust, reinheid en regelmaat, succes ermee 😉

  2. Nicole @ Everyday-Life.nl Antwoord

    Succes met je week rust en de andere twee R’s!!! Ik doe het je niet na haha, dat zou mij niet lukken!! xxxxxxx

  3. Het was zeker lekker weer t weekend! Ik heb er ook gretig gebruik van gemaakt 😀

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.