Vandaag is het zo ver! We beginnen met de Hot Mama Challenge! In de komende weken vind je elke maandag een opdracht terug op de deelnemende blogs en in onze Facebookgroep! Zoals de titel al verklapt gaan we deze week aan de slag met onze kleding. Lees gauw verder voor de opdracht en om te lezen hoe ik deze aan ga pakken!

De opdracht

We beginnen makkelijk, want voor de eerste opdracht kun je je huispak aanhouden en hoef je de deur niet uit…

Maak van je eigen kleding een compleet nieuwe outfit

 

Kleed je nét een beetje netter en gekleder dan je normaal doet. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met de hashtag ‪#‎vansnotnaarhot‬

Mijn garderobe

Wij hebben van die enorme kledingkasten van de Zweedse meubelgigant in de slaapkamer staan. Ik heb 1,5 meter breed en 2,5 meter hoog aan kastruimte tot mijn beschikking. En deze benut ik uiteraard optimaal, want dat lege wit is ook maar saai!

En dit is pas 1 meter....
En dit is pas 1 meter….

Mijn kast is gevuld met jurkjes, jeans, tops, jasjes, korte en lange vesten in allerlei prints. Daarnaast ook stapels met basics: shirts, hemdjes en leggings (ja, ik hou van leggings) Dan zou je toch denken dat het een makkie is om een nieuwe outfit samen te stellen uit dat aanbod?

De uitdaging

Gelukkig heb ik deze week net nieuwe enkellaarsjes met hakken gekocht, die heerlijk zitten, dus die gaan sowieso deel uitmaken van deze outfit. Ze staan al in mijn kast als de challenge begint, dus mogen meedoen 😉

My new shoes!
Ik ben verliefd!

Ik droeg de afgelopen jaren bijna nooit hakken, omdat ik er pijn van aan mijn voeten kreeg, ze niet handig waren en zo had ik nog honderd redenen. Ik ben nu dan ook dolgelukkig dat ik een mooi en lekker zittend paar op de kop heb kunnen tikken. Aangezien ik meestal op sneakers loop is dit paar schoenen al een enorme stap in de richting van mijn hotness. Ik heb ze afgelopen week al drie keer gedragen, dus het is een succesaankoop!

De outfit

Oh Lord, daar gaan we. Ik ga hieronder een foto posten van mijn outfit die ik in het kader van deze opdracht heb samengesteld. Ik heb dus al een week over de outfit nagedacht en had dus ook al een week prachtige foto’s kunnen laten maken door Etienne. Chaoot als ik ben heb ik uiteindelijk gewacht tot zondagochtend, toen Etienne helemaal niet thuis was en maandag moest het artikel klaar zijn. Ik trakteer je dus vandaag op hele flatteuze selfies, maar hé, you get the point en de challenge is pas net begonnen….

Ma Flodder
Wie geloofde er niet dat ik een soort Ma Flodder ben??

GRAPJE! Dit is mijn Ma Flodder outfit, zodat je mijn hotte outfit nóg toffer vindt…

Tadaaa! Mijn legging met aan de voorkant nepleer en achter stretchstof, een hele mooie taupe top en mijn nieuwe hakken. Dit alles is afgemaakt met een zwart vestje, maar een jasje had ook gekund. Het plaatje wordt compleet gemaakt met een sneakpeak van mijn ontplofte waszolder….

Nu is het jouw beurt!

Zo, ik ben met het joggingpak bloot gegaan, heb mijn hotte outfit geshowd en nu is de beurt aan jou! Maak van jouw eigen kleding een compleet nieuwe outfit, die net een beetje netter en gekleder is dan anders. Maak hier een selfie van en deel hem op Facebook, Twitter of Instagram met de #vansnotnaarhot. Ik verheug me erop!

Ben je benieuwd naar de resultaten van de andere bloggers? Klik hier voor de updates van Mamaliefde,  SuperMammies, Meisje Eigenwijsje, Everyday-Life, Aukjes Wereld, So Mama, The Mommy Diaries en Life’s about!

Wat vind je van mijn outfit? Ben ik geslaagd?

xBreg

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

16 Reacties

 1. Die ma flodder outfit love it <3 Maar je hotte staat je super goed!! Die ma flodder outfit love it <3

 2. Dat nepleer is zooooo gaaf! Heb dat voor mijn meisje gekocht aangezien ik t nu niet aan kan zoiets haha.. Dus dan zij maar 😛

 3. Nicole @ Everyday-Life.nl Antwoord

  Ahhhhhahahha die before foto! Sexy mama ben je! Die leren legging staat je goed!

 4. Mama_Tweet_T Antwoord

  Dat is een transformatie! Zeer geslaagd! Echt een outfit die je voor allerlei gelegenheden aan kan én zo te zien ook nog comfortabel zit.

 5. Mooie laarsjes! De hakken die ik in de kast heb zijn te hoog voor met dreumes op de arm, maar voor avondje uit trek ik ze graag aan. Kijk er al naar uit dat we verhuisd zijn en ook degene in de verhuisdoos weer gebruikt kunnen worden.

  • Oh dat lijkt me echt irritant, als je niet al je schoenen/kleren bij de hand hebt! Nog even geduld! 😉

 6. Pingback: Hotmamachallenge 2: pimp je hot met kleding |

 7. Pingback: Hotmamachallenge 2: pimp je hot met kleding

 8. Pingback: Hotmamachallenge 2: pimp je hot met kleding ⋆ Marstyle

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.