Ik ga samen met Linda, Linda, Nicole, Nicole, Charlotte, Channa, Tamara en Geertje vanaf morgen een unieke challenge aan! De Hot Mama Challenge! We gaan van snot naar hot!

Wat is de Hot Mama Challenge?

In onze omgeving krijgen we vaak het vooroordeel te horen dat wij als moeders alleen maar bezig zijn met ons kind. Daarin schuilt een kern van waarheid; kinderen vragen tenslotte een hoop tijd en energie. Maar wij zijn meer dan alleen moeder! Wij zijn ook jonge vrouwen met andere interesses, al vergeten we dat zelf misschien soms een beetje. Daarom nu dit project!
In een paar weken transformeren wij onszelf tot ‘hot mama’. Uiteindelijk zullen wij er met de feestdagen dus piekfijn uitzien. Uiteraard is het de bedoeling dat deze verandering daarna ook doorgezet wordt.

Maar Breg, jij bent toch al hot?

Ach, wat lief dat je dat zegt! Ik heb zo mijn dagen dat ik er oogverblindend uitzie, maar eerlijk: op de dagen dat ik niks speciaals doe, zie ik er ook uit als de slanke zuster van Ma Flodder. Om nou te zeggen dat ik me dan op en top vrouw voel: nee! Dus het kan geen kwaad om eens wat extra aandacht aan mezelf te besteden. zal Etienne ook niet erg vinden denk ik…. 😉

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedere week staat er een ander thema centraal en we hopen dat jij met ons mee doet! Op deze manier kunnen we elkaar allemaal steunen en helpen! Jullie kunnen elke week een passende opdracht uitvoeren die thuis uit te voeren is. Laagdrempelig en vooral heel leuk!
Jullie kunnen je ervaringen delen in een speciaal opgezette Facebook-groep en op Twitter met onze hashtag ‪#‎hotmamachallenge‬. Uiteraard hebben we ook Instagram!

Elke maandag komt er bij ons allemaal een blog online met nieuwe challenge! Ben je nieuwsgierig geworden? Vergeet dan niet morgen om die tijd op onze blogs te kijken.

Winactie!

Als je fanatiek meedoet met onze challenge en ook foto’s en je ervaringen deelt op onze social media kanalen, kun je een geweldige prijs winnen! De meest actieve deelnemer belonen wij namelijk met een beautypakket ter waarde van ongeveer 200 euro, beschikbaar gesteld door een aantal van de challenge bloggers en Beauty Pillow. Naast dit beautypakket hebben we nog een leuke mini wedstrijd in gedachten om een heerlijk argan olie pakket te winnen! beschikbaar gesteld door Lovearganolie

Ik vind het een enorm spannend project en ik hoop natuurlijk dat het één groot succes wordt! De Facebookgroep is al gezellig druk en we hopen dat hij binnenkort – net als Instagram en Twitter, compleet overstroomt met hot mama’s!

Doe jij mee aan de challenge?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

23 Reacties

 1. Wat een beschrijving van jezelf, zie het ju helemaal voor me… Valt toch wel mee.

 2. Veel succes! Al denk ik niet dat het moeilijk gaat zijn. 🙂

  Zelf nee, ik denk niet dat ik er anders uit zie dan voor mijn zwangerschap/bevalling dus ik voel me niet geroepen om mee te doen.

  • Thanks 😉 Da’s ook helemaal prima toch? Hopelijk zorg ik voor wat (leed)vermaak met mijn verslag 😉

 3. haha, de slanke zus van ma flodder.. Kan het me niet voorstellen! Een hoedje counteract alles toch :p We gaan er wat moois van maken 🙂

 4. Oooh meis… zet een hoed op en je bent klaar toch? 😉
  Nee even serieus, ik ben echt blij met de 8 andere bloggers waaronder jij dus dat ze mee doen. We leren elkaar zo heel goed kennen en zijn allemaal gewoon fantastisch. Wordt alleen maar beter!

  • De hoed is een goed redmiddel 😉 Thanks, ik ben er ook blij mee! Dit wordt een hele toffe tijd 🙂

 5. Heel leuk en ik doe mee! haha slanke zus van Ma Flodder, zal wel mee vallen toch?

 6. Wat gaaaaaaf!! Ik houd het goed in de gaten , wat een tof initiatief !! Go mama! ???

 7. Inderdaad, je bent toch al hot? Maar toch een leuke actie hoor! Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar misschien wordt je nóg wel hotter 🙂

 8. Hahaha weer heerlijk geschreven Breg! Maarre leven in een caravan is synoniem voor één grote slons partij… Ik draag een week dezelfde broek, met modderspetters onder aan de pijpen, draag geen makeup en nu het dagen regent zijn mijn regenlaarzen en ik beste maatjes. Ik denk dat ik een hopeloos geval ben 😉 Maar één troost: ik vind het niet erg om op de camping te slonzen 🙂 Ik ga wel jullie challenge volgen, dat dan weer wel. Succes hot mama in spe!

  • Ho, ho,ho mevrouw van Gennip, zo makkelijk gaat dit niet hè! Ook op de camping kun je een hot mama zijn, dus gewoon meedoen! 😉 x

   • Hahaha ik zag de eerste opdracht voorbij komen terwijl ik in mn korte broek in de zon zat… Had er bijna een foto van gemaakt om mee te doen 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.