Uit eten in Maastricht: Café Madrid

Wil ik ontspannen en lekker uit eten in Maastricht met vriendinnen, dan kiezen we vaak voor Café Madrid in de Bredestraat in Maastricht. Een gezellig restaurant, waar je het gevoel hebt alsof je even echt in de prachtige Spaanse stad bent. (Die stad die overigens nog altijd op mijn to-go lijstje staat).

cafemadrid
bron afbeelding

Uitgebreide tapaskaart

Café Madrid heeft een hele uitgebreide tapaskaart. Er is volop keus uit vis, vlees en vegetarisch. Warm en koud. Mocht je van plan zijn om hier te gaan eten tijdens een romantische date, weet dan dat er lekker veel knoflook in de gerechten zit! Mijn persoonlijke favorieten: de kleine gefrituurde visjes, het spiesje met gamba’s, spiesje met ossenhaas, tomatenbrood en champignons uit de oven met knoflook. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

wpid-wp-1444472710412.jpeg

Betaalbare wijnen

Naast een heerlijke en betaalbare etenskaart krijg je ook smakelijke wijnen voor een zacht prijsje. Een fles huiswijn kost slechts €12,50, een fles bubbels kost €21,00. Als je water bestelt krijg je een karaf met munt en citroen, dat drinkt net wat lekkerder dan gewoon water.

wpid-wp-1444472713909.jpeg

Uitstekende service

Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen, meestal door gastheer Serge. Hij zorgt ervoor dat je je welkom voelt en -niet geheel onbelangrijk – je niet met lege glazen of borden zit. Deze kunst heeft hij duidelijk overgebracht aan het personeel, want ze zijn allemaal even attent en vriendelijk. Iets dat ik persoonlijk heel belangrijk vind, als de service slecht is haalt dat toch een stuk plezier weg van je avondje uit.

Altijd druk

Voor mijn gevoel is het altijd druk bij Madrid, in ieder geval op de avonden dat ik er ben. Reserveren is dus zeker wel aan te raden als je wilt genieten van een lekker wijntje, een malse ossenhaasspies, heerlijke aioli en de lekkerste chocoladetaart als toetje. De sfeer is relaxed en gezellig, het publiek is gemêleerd. Ik vind het een absolute aanrader!

Wat is jouw favoriete restaurant?

xBregLiefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

4 thoughts on “Uit eten in Maastricht: Café Madrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.