Goedemorgen! Het is dinsdagochtend en dat betekent tijd voor een nieuw weekoverzicht! Afgelopen week werd er weer gewoon gewerkt, hadden we het feest dat doorkomende tandjes heet en gingen Etienne en ik flink op stap (deze keer echt). Kijk je mee?

Maandag was het tijd voor een flinke wandeling. Als eerste hebben we de Action geplunderd en daarna zijn we op bezoek gegaan bij de oma van mijn vriendin Rachelle. Oma is bijna 93 en woont nog zelfstandig, hoe cool is dat? Ze is stapelgek op Laurens en aangezien we al veel te lang niet meer op bezoek waren geweest, vond ik het weer tijd worden. Rachelle kwam ook even langs en Laurens had de tijd van zijn leven met alle aandacht, een lekker koekje en retro speelgoed uit de 80’s.

wpid-wp-1445273681536.jpeg
92 jaar verschil en de beste vriendjes
wpid-wp-1445273685915.jpeg
Ik heb m’n wagen volgeladen…
wpid-wp-1445273701393.jpeg
Kent u deze nog…nog…nog?

‘s Avonds ben ik nog even langsgegaan bij het Bibihuis om te helpen met wat online klusjes. Ik heb besloten om mijn vrijwilligerswerk hierna stop te zetten, omdat ik merk dat ik met niet volledig kan inzetten.  Het is al druk genoeg met een dreumes, baan en sociaal leven. Het huishouden van Jan Steen laten we maar even buiten beschouwing…. Een lastige beslissing, omdat ik het Bibihuis een heel mooi doel vind, maar niemand heeft er iets aan als ik me niet voor 100% kan inzetten.

Dinsdag was weer een gewone werkdag en was het Datenight. Hoe dat afliep lees je hier.

Datenight
Niet te missen toch?

Woensdag was het tijd voor boodschappen en een lunchdate met mijn kleine blonde vriendje. Laurens had dinsdagavond flink gespookt, mede mogelijk gemaakt door een stel doorkomende tanden. Ik was woensdag duidelijk niet helemaal uitgerust, want het was een chaotische dag. Zo bestelde ik een pannenkoek voor Laurens en wat te drinken voor mezelf. Na 5 minuten vroeg ik aan de serveerster: “Heb ik eigenlijk ook wat te eten voor mezelf besteld?”  Zij: “Nee, dat vond ik al zo gek!” Ik: “Nou, doe me dan maar een tosti hawaii!” Zo’n dag dus!

Vervolgens kon ik niet met pin betalen, iets wat ik echt onwijs 1988 vind overigens, dus moest ik 50 meter verderop gaan pinnen. Ik heb Laurens even achtergelaten en ben gauw op en neer gerend. Toen ik terugkwam zat hij stralend te sjansen met de dames aan de tafel naast de onze. Ik voelde me een beetje een loedermoeder, maar dit was de snelste en makkelijkste oplossing!

wpid-wp-1445767908805.jpeg
Pannenkoekenmonsterrrrrrr!

Hoppakee, toen was het ineens donderdag! Wederom een drukke werkdag. Aan het einde ging ik met mijn collega’s even wat drinken en aangezien ik me stellig had voorgenomen om ook te gaan sporten, bestelde ik braaf een alcoholvrij biertje. Echt, de herfstbockjes van mijn collega’s staken me de ogen uit!

wpid-wp-1445767912005.jpeg

Kom ik vervolgens op de sportschool, is de juf er niet! Gelukkig hebben we een getalenteerde dame in de groep die de les overnam. Achteraf was ik heel blij dat ik ben gegaan….zoals het elke keer dat  ik ga…

Vrijdag bracht ik wederom op kantoor door. Toen Laurens ‘s avonds in bed lag draaide ik weer een spinazie-geitenkaas taart in elkaar. Hij ziet er al beter uit dan de vorige keer hè? Ik had wat courgette toegevoegd, maar dit kwam de oh zo gewenste krokante bodem niet helemaal ten goede. (Tips? Let me know!) Mijn humeur wel overigens, want ik was helemaal tevreden toen ik op de bank plofte met mijn kekke nieuwe glittersloffen en een stuk taart. Weekend!

wpid-wp-1445767915634.jpeg
Yum!

wpid-wp-1445767919768.jpeg
Niks meer aan doen!

Zaterdag was de dag waar ik al héél lang naar uitkeek! Het was tijd voor het Oktoberfeest in Sittard. Mijn  (geleende) dirndl hing al weken in de kast. Eerst even inpakken voor Laurens zijn logeerpartijtje…

wpid-wp-1445767927582.jpeg
En dat voor 1 nachtje….

‘s Middags hebben we Laurens naar Rachelle gebracht en hadden we de héle middag niks te doen. Hoe fijn dat stiekem was is samengevat in deze tweet:

wpid-wp-1445849232057.jpeg‘s Avonds kwam mijn vriendinnetje Anniek om mijn haren in te vlechten en toen was het tijd om te gaan!

wpid-wp-1445767933797.jpeg
Grüssgott!!

wpid-wp-1445849464757.jpeg
Jodelahiiitttiiiiii!

We hebben echt een prachtige avond gehad, met goed gezelschap en veel bier. Laten we het daar maar bij houden 😉

Zondag konden we gelukkig uitslapen…laten we zeggen dat het wel nodig was na alle halve liters van zaterdagavond!! Laurens was om 5.00 wakker, maar zijn tante is niet gek, dus liet hem lekker nog effe liggen 😉

wpid-wp-1445882866176.jpeg
We wisten écht niet dat het wintertijd was dit weekend….;)

Nadat we Laurens hebben opgehaald zijn we op de bank geploft met comfortfood en Penoza. Een relaxte afsluiting van een prima week en een zwaar weekend.

wpid-wp-1445781120243.jpeg
Er zaten nog drie kruimels in de wokkelzak…drie keer raden wie ze gauw naar binnen werkte….

Deze week is begonnen met een zieke dreumes en wordt verder gevuld met een gezellig etentje, een bezoekje van mijn mama en Etienne die er een paar dagen vandoor gaat….je leest het allemaal volgende week dinsdag!

Heb jij een fijne week gehad?

xBreg

PS: heb je jouw vrienden al uitgenodigd om mijn Facebookpagina te liken? Zou ik heel leuk vinden!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Oktoberfest, zo fout en toch zo leuk! Verkleedfeestje met veel alcohol voor volwassenen. Jodelahitti !
    Hahaha 😀

    • Jaaaa heerlijk hè! Alleen het verkleden was al zo leuk en die biertjes waren een fijne bijkomstigheid hahaha!

  2. Nicole @ Everyday-Life.nl Antwoord

    Geweldige outfits! haha! Was vast gezellig! Klinkt als een goede week! Mijn week was echt extreem druk, dus ik hoop dat het deze week wat beter behapbaar is voor me!

  3. 93 en zelfstandig zie je bijna niet meer, knap en bijzonder vind ik dat. Fijne week heb je gehad zo te zien, leuk om te bekijken.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.