Ik heb groot nieuws voor jullie! “Wat dan? Wat dan?” hoor ik je denken! Lees gauw verder, dan vertel ik het!

Kijk eens boven in die adresbalk…

ik ben een punt-en-el!

Lieve lezer, lezeres: van harte welkom op mijn nieuwe site! Na lang knutselen, zoeken naar het juiste thema, puntjes op de i zetten en een hoop gevloek is het gelukt. Het enige dat nog ontbreekt is mijn logo. Dit is wel in de maak. Ik heb ervoor gekozen om toch nu al live te gaan, omdat mijn site verder in orde is en ik de overgang naar een eigen domein als een mooie volgende stap in mijn blogleven zie!

Wat is er veranderd?

Ten eerste is mijn url nu een stuk makkelijker: bregblogt.nl. Ten tweede is de layout wat aangepast, het is nu makkelijker om mij te volgen op social media. De komende tijd zal ik nog wat bij moeten schaven, zoals dat na een verhuizing altijd het geval is.

Moet jij als lezer iets doen?

Als je mijn blog bij je favorieten hebt opgeslagen, word je via de oude link automatisch doorverwezen naar mijn nieuwe site. Je kunt natuurlijk ook mijn nieuwe site meteen toevoegen bij je favorieten. En bij die van je vader, moeder, buurman, buurvrouw, vrienden, vriendinnen, collega’s en doe het dan ook meteen bij de caissiΓ¨re van de buurtsuper wil je?
Als je via e-mail of WordPress geabonneerd was, raad ik je aan om hier rechts in de sidebar even opnieuw te abonneren. That’s all!

Nu ga ik lekker genieten van dit kleine succesje. Had ik namelijk al verteld dat ik alles op eigen houtje heb gedaan, zonder enige ervaring? En dat ik daar beretrots op ben? Nee? Bij deze dan! Als je me zoekt, zit ik ergens heel trots te wezen!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciΓ«le content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

31 Reacties

 1. Jaaa! Nu hoor je er echt bij πŸ˜›
  Haha geintje, je hoorde er al bij heurrr..
  Super gaaf! Gefeliciteerd πŸ™‚

 2. zomersproetje Antwoord

  Een eigen domein en zelf gedaan super knap! Ik durf nog niet… Ga morgen ff op mijn gemak kijken naar je site op de pc.x

 3. JEEJ Breg! Van harte gefeliciteerd! Dit is een hele mooie stap.

  Heel veel succes en plezier met je eigen website. Zet hem op, maar dat deed je al.

  Lieve groetjes en de dikste zoenen!

 4. Gefeliciteeeeeerd!!!

  (Het duurde bizar lang voordat ik “puntennel” snapte. Ik las punten-nel) :’)

 5. Joepie! Gefeliciteerd met je puntenel! Knap gedaan, alles zelf ook nog. Trots op je, zus. En nu lekker slapen πŸ˜‰

 6. Nicole @ Everyday-Life.nl Antwoord

  Yaaaay! Goed bezig!!!
  Puntennel moest ik 5 keer lezen trouwens hihihi

 7. Nanouk van Gennip Antwoord

  Jaaaaaa GEFELICITEEEERD! Hier mag je zeker trots op zijn! Ziet er mooi uit!

 8. Gefeliciteerd! Hartstikke leuk. En wat goed dat je zelf je site in elkaar geknutseld hebt zonder ervaring.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.