Halverwege oktober 2013  belde ik mijn vriendin Rachelle op. Ze was op dat moment intens verdrietig vanwege het verlies van haar moeder. Toen ze uiteindelijk aan de telefoon kwam, vertelde ik haar dat ze tante werd. Haar reactie was hartverwarmend. Al voor Laurens’ geboorte was ze stapelgek op hem en dat is nu nog steeds het geval. Het is geweldig om te zien hoeveel plezier die twee samen hebben. Wanneer Laurens  bij “Tante Chellie” logeert is het altijd één groot feest! Lees je mee wat Rachelle aan Laurens wil vertellen?

Lieve Laurens,

Jouw mama heeft mij gevraagd om een brief aan jou te schrijven. Ik zal je verklappen dat ik dat best lastig vind ondanks dat ik regelmatig brieven schrijf. Deze brieven stuur ik naar mijn eigen mama, zij is boven in de lucht. Als je ’s avonds goed kijkt, zie je haar schijnen als de grootste ster.

Ik kijk vaak naar de hemel en dan denk ik aan haar en ook altijd aan jou! Voor iedere ster in de hemel, komt er een prachtig mensje naar onze wereld. Onthoud dat voor altijd!

Toen mijn mama een ster werd, had ik veel verdriet. Jij kent dat wel, ontroostbaar in bed liggen huilen en niemand die je kan troosten op dat moment.  Het is dan ook ondenkbaar dat jij als kleine Apie in jouw mama haar buik dat wel gedaan hebt bij mij.  Je ouders belden mij omdat ze me iets moois wilden vertellen. Na lang aandringen heb ik de telefoon opgepakt. Jouw aankondiging veranderde mijn verdrietige tranen in vreugde tranen. Yes, mijn lieve vrienden zijn zwanger! Het is een moment om nooit te vergeten, wat was ik blij met dit mooie nieuws.

Vanaf dat moment ben ik verliefd.

wpid-wp-1444224048493.jpeg

Jij bent mijn wondertje, mijn knapperd en vooral mijn beste vriend! De momenten die wij samen zijn, loop ik over van liefde, geluk en blijdschap. Je bent een prachtig mannetje, ik ben rijk omdat jij in mijn wereld bent. Jouw papa en mama zijn dolgelukkig met jou, en jij ook met zo’n lieve ouders. Als trotse suikertante kan ik je verklappen dat wij nog veel mooie momenten gaan beleven! Je bent bij mij altijd welkom, voor een lach en een traan.

En als je straks wat groter bent, slapen we samen in de tent en zwaaien we samen naar mijn mama.

Dikke kus lieverd, tot knuffels!

Xxx

Tante Chellie

Volg je Breg Blogt al op Facebook en Twitter?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

13 Reacties

 1. Wauw Chellie, met tranen in mijn ogen heb ik je mooie brief gelezen. Wat ben jij een lieve tante voor Laurens! Mooi geschreven 🙂

  • Rachelle Hentzepeter Antwoord

   Dank je wel, wat een lieve reactie. Vanuit mijn hart geschreven voor mijn grote kleine vriend die voor altijd in mijn hart zit.
   Xxx

 2. Pingback: Breg blogt de week weg #4 | Breg Blogt

 3. Vivianne Bongers Duchateau Antwoord

  WOW Rachelle… dat is echt mooi geschreven! Ik weet zeker dat je mama ook stiekem heeft meegelezen! En dat Laurens blij mag zijn met zo’n suikertante dat weet ik wel zeker!
  Dikke poen, VIEF

 4. Pingback: Een onvergetelijke verrassing met een rollende R - Breg Blogt

 5. Pingback: Breg blogt de week weg #4 - Breg Blogt

 6. Pingback: We gaan op datenight... - Breg Blogt

 7. Pingback: Doei Oktober!! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.