Oktober is door blogger Dagmar omgedoopt tot Boektober. Een maand waarin je uitgedaagd wordt om (meer) te lezen. Ik heb deze uitdaging dankbaar aangegrepen. Ik lees namelijk heel graag, maar neem er te weinig de tijd voor. Twee weken geleden deelde ik mijn leeslijst, vandaag geef ik een update. Lees je mee?

Toen ik je zag – Isa Hoes

Toen ik je zag

Het eerste boek dat ik heb gelezen is Toen ik je zag van Isa Hoes. Wat een práchtig boek! Ik vind het heel knap hoe Isa haar leven met Antonie beschrijft. Het is alsof je er zelf bij bent. Wat zijn het zware en tegelijkertijd mooie jaren geweest, met hun sterke liefde voor elkaar en hun kinderen. Ik vind het echt een indrukwekkend verhaal. Ik had het boek binnen vijf dagen uit, het las als een trein!

Het gerecht – Inge Ipenburg

Het gerecht

Ik besef me dat ik onbewust twee boeken heb gekozen van ex-GTST acteurs. Grappig toeval! Het gerecht is een thriller die zich afspeelt in Amsterdam. De hoofdpersoon Sandra is getuige van een verkrachting en ze herkent in de dader een bekende strafpleiter. Hij herkent haar ook en wat volgt is een aaneenschakeling van bizarre gebeurtenissen, waarin duidelijk wordt hoe groot de invloed van de strafpleiter is. Het leven van Sandra staat volledig op zijn kop. Het boek leest makkelijk weg en ik heb al een aantal avonden veel te laat het licht uit gedaan, omdat ik niet kon stoppen met lezen. Toen ik het uit had bleef ik achter met allerlei vragen….wie weet komt er ooit een vervolg 😉

Het geheim van Montague – Santa Montefiore

Het geheim van Montague

Aan Het geheim van Montague ben ik afgelopen week begonnen. Santa Montefiore schrijft zo mooi en beeldend. Ik moet er wel nog even inkomen, ‘s avonds ben ik te moe om te lezen. Iets met herfstverkoudheid en drukke dagen en meer van dat soort excuses. Kunnen jullie me even een schop onder m’n kont geven om deze week meer leestijd in te lassen?

Tot zover mijn Boektober update, heb jij de afgelopen weken nog mooie boeken gelezen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Kelly Kokenberg Antwoord

    Het gerecht is waarschijnlijk niets voor mij haha! Wat goed dat je al twee boeken uit hebt gelezen! *Geeft een virtuele schop onder je kont*

  2. Nicole @ Everyday-Life.nl Antwoord

    Lezen is heerlijk! Ik doe het alleen echt veel te weinig. Toen ik je zag staat ook nog op mijn lijstje. Net als ‘Het meisje in de trein’, heb je die al gelezen toevallig?

    • Nee, nog niet! Hoor er goede verhalen over, dus binnenkort ga ik het toch eens opzoeken denk ik!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.