Een tijdje geleden vertelde ik over de momenten waarop ik mijn kleine kroonprins wel achter het behang kan plakken. Gelukkig zijn deze momenten zwaar in de minderheid. Ja, ik weet dat hij nog 2 gaat worden en dat het feest dan echt begint. Tot die tijd geniet ik intens van het rustige, vrolijke en zichzelf vermakende kereltje hier in huis. Ik zet een aantal momenten op een rijtje die me blij maken, kijk je mee? Let op, de kwijlende moederhysterie spat af en toe van het scherm….;)

Ik word zo blij van Laurens als…

….hij eigenlijk  moet slapen, maar dan heel zoet gaat zitten spelen.

 

…hij in zijn mini-fauteuil gaat zitten met een boek en zijn hond aan zijn voetjes

….hij me helpt met aankleden..

…hij geniet van het kijken naar dieren. Hij kent er steeds meer bij naam, al vallen koeien en schapen ook onder de noemer “Paat!” 😉

..hij vanuit het winkelwagentje zijn uiterste best doet om met IEDERE vrouw in de supermarkt te sjansen.

…hij  lekker een potje stoeit met zijn vader..

….hij zich kostelijk vermaakt met een lege ton…die schaterlach als hij dat ding van zijn koppie trekt: onbetaalbaar!

Zo zijn er nog wel honderd momenten waarop ik als een blij ei naar mijn kind kijk en ik me realiseer hoeveel mooier mijn leven is met hem erin.

Waar word jij ontzettend blij van?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

15 Reacties

 1. Wat een leuke foto’s allemaal. Ik kan me voorstellen dat je daar blij van wordt. Ik word erg blij van een kopje koffie thuis in de keuken.

 2. Oh wat een heerlijk lijstje, zelfs ik word nu instant vrolijk! Verder word ik van alles dat Roos doet bijna, echt ontzettend vrolijk. Zelfs als ze dingen doet die niet mag, ik nee zeg en schud, en zij vervolgens ja knikt…Moet daar zo om lachen, maar dat doe ik dan in mijn vuistje uiteraard, zodat ze het niet ziet 😉

  • Haha ja leuk he, hoe bijdehand ze nu worden! Ik kreeg gister een belerend vingertje toegewezen 😂

 3. Ooh ja allemaal zo herkenbaar! Ik word er ook intens gelukkig van als Ivar huilend wakker wordt en meteen rustig wordt als ik ‘m oppak. Lekker even knuffelen en dan weer terug naar bed, voel me dan even heel onmisbaar 🙂

 4. Ik word blij van jouw leuke stukjes lezen , foto’s kijken , kopje koffie erbij…..maar het meest word ik blij van mijn eigen kleinzoon , hij is dol op het openbaar vervoer .Soms gaan we samen op het station zitten treinen kijken of bussen kijken en benoemen waar ze naar toe gaan natuurlijk. Aan komende week is het herfstvakantie en wat is er leuker om heel lang met de trein te reizen , ik ga hem halen voor een logeer partij in Drenthe , hij en wij verheugen ons er nu al op, een reis van bijna drie uur 2 treinen en een bus JOEPIE !!!

 5. Nicole @ Everyday-Life.nl Antwoord

  Ahh lief!! Ik word blij van bijna alles dat Spencer doet! Vooral als hij ‘s ochtends wakker wordt en gelijk breeduit gaat lachen als hij mij ziet 🙂

 6. Mooie foto’s! Ik word elke keer weer vrolijk als ze me spontaan een knuffel komt geven. Heerlijk 🙂

 7. hetlevenvanalledag Antwoord

  wat een heerlijke foto’s! Hier wordt ik blij als mijn kinderen samen heerlijk spelen, of zomaar, vanuit spel naar me toe komen, mama ik hou van jou en me dan een dikke kus/knuffel geven. Heerlijk wat een liefde kunnen kinderen je geven.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.