Tijd voor iets nieuws! Nou ja, een oude rubriek die ik even flink af moet stoffen: Breg blogt de week weg. Een overzicht van de afgelopen week, in foto’s. Zelf vind ik foto-overzichten altijd zo heerlijk om te bekijken, hopelijk delen jullie die mening!

Maandag ging ik lekker met Laurens aan de wandel. Waarom het even duurde voor ik op pad ging lees je hier.

wpid-wp-1444200875642.jpeg
Lekker zonder jas naar buiten!
wpid-wp-1444200870112.jpeg
De verwondering waarmee meneertje naar dingen kan kijken, heerlijk!

‘s Avonds maakte ik een quiche met spinazie en geitenkaas. Ik moet nog wel wat oefenen met het bladerdeeg. Voor de bodem had Janny me ongetwijfeld minpunten gegeven, maar de smaak maakte alles goed: hemels! Het recept is van Allerhande en vind je hier

wpid-wp-1444200862809.jpeg
Hij ging bijna op!

Dinsdag was een gewone werkdag, die voorbij vloog. Lekker druk met van alles. Aan het eind van de middag ging ik naar de kapper. Ik kom er al 11 jaar en niemand anders mag aan mijn haren komen. Geen idee hoe ik dat ga doen als hij er ooit mee stopt… Hij wist precies wat ik wilde en wat mooi stond en ik ben enorm blij met het resultaat!

wpid-wp-1444200851675.jpeg
Die vloer is zo mooi!
wpid-wp-1444200855603.jpeg
Tadaaa! Zonder verf meteen een stuk blonder. De knipbeurt was duidelijk nodig 😉

Woensdag was ik weer vrij. Ik begon de dag rustig, terwijl Laurens wat door de kamer scharrelde. Zodra hij doorhad dat ik ging bloggen was hij er als de kippen bij. Van bloggen kwam nog maar heel weinig, want vlak nadat ik deze foto maakte ontdekte meneer de uitknop van de laptop.

wpid-wp-1444202560640.jpeg
Ik help je wel hoor mam!

Toen Laurens zijn ochtendslaapje deed genoot ik even van een warm bad en een latte macchiato. Mijn luie geest houdt daar wel van: lekker niks doen!

‘s Avonds ging ik met vriendinnen naar de film. Het was Ladies Night, de film heette: “Ja, ik wil!” Aangezien ik dol ben op romantische films én op alles wat met trouwen te maken heeft was dit een schot in de roos. Het was een leuke film, niet heel verrassend, maar wel vermakelijk.  En ik vond het heerlijk om er even uit te zijn met de meiden. Ik zat – je bent blogger of niet- klaar om  de titel op de kiek te zetten toen de film begon. De titel verscheen alleen helemaal niet, hahaha, dus jullie moeten het doen met een foto van Jeroen Spitzenberger. 😉

Het blijft een charmante verschijning...
Het blijft een charmante verschijning…

Donderdag was weer een gewone werkdag. Ons goede voornemen om vaker met de fiets te gaan viel in het water. Letterlijk, want het regende en dus pakten we de auto.

Terwijl we voor het stoplicht stonden liet ik de creatieveling in me los...
Terwijl we voor het stoplicht stonden liet ik de creatieveling in me los…

Bij thuiskomst vloog ik meteen door naar de Pilates. Ik was alweer een paar weken niet geweest vanwege mijn rug, dus het werd weer tijd! De les was zwaar en de familie Buikspier protesteerde hevig. Na een uurtje fietste ik trots weer naar huis, blij dat ik toch was gegaan!

Vrijdag was de dag waar ik al de hele week naar uitkeek. Ik ging na het werk lekker uit eten met één van mijn vriendinnen. Tapas, wijn en ongestoord kletsen! We hebben 1 poging gewaagd voor een leuke selfie, die geweldig mislukte en toen hebben we de hoop opgegeven. Bovendien hadden we het veel te druk met bijkletsen! We rolden om een uur of elf tevreden naar buiten. Vooraf hadden we de wildste plannen om nog op stap te gaan. Na een fles bubbels en een fles rosé, verdwenen die plannen als sneeuw voor de zon… 😉

wpid-wp-1444472713909.jpeg
Dan maar een foto van een glaasje bubbels!

Zaterdag  zou ik eigenlijk naar Brabant gaan voor een meeting met de Blogging Moms, een club meiden die ik door het bloggen heb leren kennen. Gezien onze plannen voor de avond en mijn schommelende energieniveau had ik besloten om niet te gaan. Heel jammer, hopelijk kan ik er de volgende keer wel bij zijn!

We hebben overdag rustig aan gedaan, aangezien de glaasjes van vrijdagavond een kleine kitten hadden achtergelaten, dus tijd om bij te komen…

‘s Avonds vertrokken we naar Duitsland voor een feestje bij vrienden. Laurens ging mee en na wat protesteren viel hij om 22.00 uiteindelijk in slaap. Ik snap hem wel, het was beneden veel gezelliger dan boven. 😉 Wij feestten er vrolijk op los en ineens was het half 3. Oeps…geen succes als er om 7.00 iemand naast je bed staat te schreeuwen. Deze dag heb ik weinig foto’s gemaakt, dus verzin zelf maar een beeld bij deze dag 😉

Zondag  hebben we samen ontbeten en daarna doken we nog even het immer gezellige Herzogenrath in. Daar zit de DM, waar we goedkope luiers, make up en andere verzorgingsproducten scoren. Oh en de voorraad potjes voor Laurens is weer aangevuld. Bij een bezoekje aan onze oosterburen hoort ook Kaffee und Kuchen. Ik noem geen namen, maar iemand werd zeer gelukkig van het taartje op tafel…

wpid-wp-1444567855433.jpeg

Bij thuiskomst dook ik in mijn luipaardlegging op de bank en daar zijn we niet meer vanaf gekomen. Ja oké, alleen nog om de deur open te doen toen er Chinees eten bezorgd werd. Mijn favoriete invulling van de zondag, chillen en eten.

wpid-wp-1444567851830.jpeg

Het was een fijne week. Hij begon wat rommelig, maar algauw had ik mijn draai weer gevonden. Op naar een nieuwe week, waarin we o.a. een dagje naar mijn ouders gaan. Ik ga kijken of het me lukt om weer wat leuke kiekjes  te schieten door de week heen. Vinden jullie dat leuk?

Hoe was jouw week?

xBreg

 

ps wil je niks missen van Breg Blogt? Volg me dan op Facebook en Twitter, daar post ik ook regelmatig leuke foto’s en links.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

14 Reacties

 1. Heel leuk!! Zeker blijven doen! Ik ben dol op weekoverzichtjes, al heb ik de mijne nu even anders ingedeeld omdat mijn weken vaak nogal op elkaar lijken 😛

 2. Ik hou ook van weekoverzichtjes! Altijd leuk om een sneak peak in iemands leven te krijgen. Ik ben trouwens ook ontzettend nieuwsgierig, dus dan wil het wel 🙂

  Haha, ik moest zo lachen om die foto van de bubbels. Om 11 uur naar huis, erg hè?! Hier precies hetzelfde hoor, het wordt toch anders als je moeder wordt 😉

  Ik vind het leuke rubriek!

  • Haha hier nog zo’n nieuwsgierige 😉 Ja erg he! Zaterdag werd het wel heel laat, maar het gevolg is dat ik nu strontverkouden en moe ben. 😉

 3. Fijn zo’n kapper die je haar goed kent en jou ook. Je haar is erg leuk geworden. En wat apart dat het meteen veel blonder lijkt zeg!

 4. Leuk om te lezen je weekoverzicht ! Ik was er deze week ook even lekker tussenuit , twee dagen bij mijn vriendin en samen uit wezen waaien ( er stond bijna geen wind ) op Texel ….Heerlijk !!! En bij thuiskomst is de herfst goed begonnen , bladeren vegen om de deur met goed fatsoen te kunnen bereiken en volop kastanjes in de tuin ……en prachtig de herfst astertjes helemaal in bloei , ook weer om te genieten .

  • Dankjewel Anneke! Wat heerlijk dat je even op Texel was! Ja de herfst, of moeten we zeggen winter, is nu volop in gang…brrrr koud ‘s ochtends! 🙁

 5. Jaaaaaa leuk! Ik hou van weekoverzichtjes! Ik heb er zelf ook eentje sinds we zijn vertrokken, iedere zondag, maar dat had je waarschijnlijk al gezien 😉 Enne ik had dat tot half 3 dus echt niet volgehouden he 😮 bikkel!!

 6. Misschien toch ook maar eens mee beginnen met een week overzicht maar ik ben daar zo slecht in haha… wel leuk om met jou mee te kijken!

  • Ik moet er ook nog inkomen hoor! Vergeet soms foto’s te maken hihi! Gezellig dat je mee komt kijken! X

 7. Natasja ('t pumpke) Antwoord

  Wat leuk zo’n kijkje in je leven Bregje!
  Ik vind het zo leuk dat ik je idee heb gepikt.
  Het lukt me niet meer om vaak te bloggen, maar ik zet nu in op één keer per week een samenvatting.

 8. Leuk dit soort overzichten! Vooral lekker elke week plaatsen! En leuke coupe ook! Staat je goed!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.