Als je van shoppen houdt heb ik echt een hele goede tip voor je! Vandaag is het weer National Glamourday. De hele dag krijg je – op vertoon van de Glamour – bij de deelnemende winkels in Nederland en België maarliefst 20% korting op je aankopen. Erg handig als je een nieuwe winterjas zoekt of als je al weken twijfelt over die gave laarzen die eigenlijk nét te duur zijn. Omdat ik er zelf al vaker te laat achterkwam dat het Glamourday was, tip ik jullie met alle liefde voor dit evenement. Dit bericht is dus geheel tot stand gekomen door mijn eigen enthousiasme.

Ik kan zelf de stad niet in om te gaan shoppen, omdat we een dagje naar de dierentuin gaan. Gelukkig heb ik allang een oplossing bedacht: online shoppen! Dus wie weet blijft er vanavond, als ik op de bank bij zit de komen van de dag, nog wat leuks aan mijn handen plakken. Virtueel dan hè, niet dat je denkt dat ik een vieze laptop heb ofzo. 😉

Anyway, een aantal van mijn favoriete merken doen mee, dus ik ga zeker wel even een rondje online shoppen. In het kader van “gemak dient de mens” geef ik je hier de link naar de online kortingscodes. Scheelt je weer zoeken en zo heb je meer tijd over om te shoppen!

Als ik wat leuks koop maak ik er binnenkort een shoplog van, blijf Breg Blogt dus zeker volgen!

Ga jij vandaag lekker shoppen?

xBreg

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Zojuist online geshopt en ik verwacht het dinsdagavond in huis 🙂 Toch lekker 30 euro korting 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.