And the winner is….

Twee weken geleden startte ik samen met Yolande Avé een campagne voor het dragen van meer hoedjes. Hoedjesdag 2015 was geboren! Het is onwijs leuk om te zien dat er veel hoedjes aan de kapstok hangen en dat ze voor deze campagne op de mooie hoofden van allerlei dames gezet zijn.

Aan Hoedjesdag was ook een winactie gekoppeld! Door het plaatsen van een selfie met jouw hoed op, maakte je kans op een selfie strippenkaart van Yolande.

Laurens en ik hebben enorm ons best gedaan op de prijsuitreiking (let niet op mijn haar)!  Ga er maar eens lekker voor zitten en klik op play!

Van harte gefeliciteerd!!!! Stuur je me even een mailtje op bregblogt@gmail.com?

Ik wil alle dames bedanken voor het meedoen, ik heb genoten van jullie mooie hoeden. Blijf ze dragen hè? En volgend jaar, op 21 september 2016, houden we gewoon weer een Hoedjesdag!

xBreg

Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

6 thoughts on “And the winner is….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.