Twee weken geleden startte ik samen met Yolande Avé een campagne voor het dragen van meer hoedjes. Hoedjesdag 2015 was geboren! Het is onwijs leuk om te zien dat er veel hoedjes aan de kapstok hangen en dat ze voor deze campagne op de mooie hoofden van allerlei dames gezet zijn.

Aan Hoedjesdag was ook een winactie gekoppeld! Door het plaatsen van een selfie met jouw hoed op, maakte je kans op een selfie strippenkaart van Yolande.

Laurens en ik hebben enorm ons best gedaan op de prijsuitreiking (let niet op mijn haar)!  Ga er maar eens lekker voor zitten en klik op play!

Van harte gefeliciteerd!!!! Stuur je me even een mailtje op bregblogt@gmail.com?

Ik wil alle dames bedanken voor het meedoen, ik heb genoten van jullie mooie hoeden. Blijf ze dragen hè? En volgend jaar, op 21 september 2016, houden we gewoon weer een Hoedjesdag!

xBreg

Liefs,
Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .


Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?Bregje
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Avatar

    Hahaha dit filmpje is zo te gek. Goed gedaan Laurens jij mag vaker helpen.

    Gefeliciteerd winnares! Xxx

  2. Pingback: Salukes, september! | Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.