Op Prinsjesdag zien we elk jaar de mooiste, bijzonderste en meest stijlvolle hoeden voorbijkomen. Oké, er zitten ook elk jaar weer wat..uuh..aparte creaties tussen. In het dagelijks leven worden er steeds meer hoeden gedragen, maar volgens Yolande Avé en mijzelf nog te weinig. En daar willen we graag verandering in brengen! Lees gauw verder hoe jij kunt meedoen!

Meer hoeden

Yolande is styliste en personal shopper en zij voorziet mij regelmatig van kledingadvies. We delen een grote liefde voor hoeden. Gelukkig verschijnen er steeds meer hoeden in het Nederlandse straatbeeld, maar het wordt – zoals met de meeste opkomende trends – nog altijd een beetje gek gevonden. Terwijl een hoed zo ontzettend leuk is!

#Hoedjesdag2015

Durven

Het dragen van een hoed is vaak een kwestie van durven. Opzetten en gaan. Vertel jezelf dat je de allermooiste vrouw van de wereld bent met jouw hoed op en je zult het ook uitstralen.

Waarom een hoed?

Een hoed maakt je outfit af. Daarnaast plet hij je haar minder dan een muts. Hij is ook nog handig tegen zon en regen. Wind en hoeden zijn daarentegen weer wat minder goede vrienden. Een hoed is ontzettend mooi. Hij geeft je een klassieke en tijdloze uitstraling. Een eenvoudige outfit wordt bijzonder met een hoed. Yolande geeft op haar website een aantal stylingtips!

21 september: Hoedjesdag 2015!

Maandag 21 september 2015 is het begin van de herfst. We willen die dag gebruiken om de hoed in het straatbeeld terug te brengen door middel van een heuse Hoedjesdag!

We roepen alle vrouwen op om hun allermooiste hoed uit de kast te trekken op 21 september.Rood, blauw, bruin, paars of basic zwart: alle hoeden zijn mooi en tof. Leef je uit!

Winactie

In het kader van Hoedjesdag 2015 geef ik een cadeau weg: een Selfie Strippenkaart van Yolande Avé!

Hoe doe je mee?

 • Ga in de week van 21 t/m 27 september op pad met je mooiste hoed op en maak een toffe foto van jezelf. Plaats deze op Instagram met de tag #Hoedjesdag2015. Heb je geen Instagram? Post dan je hoedjesfoto op de Facebookpagina van Breg Blogt.
 • Laat hieronder een berichtje achter met je Instagramnaam om te laten weten dat je meedoet aan de winactie, zodat ik je naam in de “hoge hoed” kan doen! Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres invult, zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt.
 • We zouden het héél leuk vinden als je onze Facebookpagina’s Breg Blogt en Yolande Avé liket.

Op woensdag 30 september maak ik de winnares bekend!

Samen met Yolande hoop ik dat jij net zo enthousiast bent over Hoedjesdag als wij dat zijn en we zien de foto’s graag tegemoet!! Wij gaan maandag in ieder geval samen op de foto, dus houd Instagram in de gaten!

Wat vind jij van een hoed? Doe je mee met Hoedjesdag 2015?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

26 Reacties

 1. Wat een leuke actie! Ik heb alleen geen hoed (kijk dit toont al t belang aan van hoedendag!)… Maarre wat zie ik nou? Je ondertitel is veranderd! Toch niet door wat ik schreef in m’n nieuwsbrief he?!

 2. Wow…wat een leuke hoedenactie. Ben weer helemaal geinspireerd om die van mij op te doen! Ik heb geen instagram dus post die van mij op je fb pagina. Whoopie…krijg er zomer van in mijn bolletje

 3. Ik vind een hoed altijd zo tof staan bij een ander. Maar bij mijzelf vind ik het een beetje ‘doen alsof’ ofzo. Snap je? Gek eigenlijk want bij een ander vind ik het super mooi.

  • Ik snap je! Vind het ook nog steeds wennen ?Deze week ben je in ieder geval niet de enige als je het probeert! ☺

 4. Love it! Hoop dat jullie een toffe dag hadden vandaag, ook zonder mij en mijn hoed! 😉
  Jammer dat ik uiteindelijk niet kon maar dat maken we snel wel eens goed.

  XXX

 5. Pingback: Een trein, een lift en een roltrap | Breg Blogt

 6. Super leuk! Ik doe mee helaas geen hoedjes foto met Prinsjesdag.. Wel een bijzondere selfie geplaatst op fb! 😘

 7. Heel leuk initiatief zussie, eigenlijk is een hoed een hele mooie en handige accessoire. Xx

 8. Pingback: Blog party #11 - Save the Mama

  • Dankjewel! Ik voel me altijd heel sjiek en mooi als ik hem draag. En een dwaas als hij af waait! 😉

 9. Pingback: And the winner is…. | Breg Blogt

 10. Pingback: Salukes, september! | Breg Blogt

 11. Pingback: Salukes, september! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.