Wekenlang heb ik mijn familie, vrienden en jullie lastiggevallen met mijn gestress over school. Avonden bracht ik door achter mijn laptop, met een stapel boeken om me heen. Die stapel veranderde al gauw in een ravage: de hele woonkamer stond op zijn kop en ik zat er als stralend (ahum) middelpunt tussenin te zwoegen. Vandaag kreeg ik de uitslag van mijn laatste twee opdrachten…..

https://www.youtube.com/watch?v=aTG4MbKv0Pg

 

De vlag hangt uit, de champagne kan in de koelkast en de boeken mogen op zolder:

IK BEN GESLAAGD!!!

Mijn dank is enorm groot voor Etienne en mijn zus Janneke die me hebben voorzien van kritische feedback. Daarnaast bedank ik alle vrienden en familie die zoveel geduld met me hebben gehad de laatste tijd. En jullie, mijn coole lezers voor de lieve reacties en het duimen: jullie zijn te gek!!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

19 Reacties

  1. Ik heb de blaren op m’n duimen maar t was t waard! GEFELICITEEEEEERD!

  2. Natasja ('t pumpke) Antwoord

    Gefeliciteerd! Ik had het wel voorbij zien komen, maar nog niet gereageerd! Superknap met zo’n kleine hummer erbij!

  3. Pingback: Salukes, september! | Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.