Een tijdje geleden kreeg ik een mail met de mededeling dat ik was uitgenodigd voor een heuse finale! Ik had online meegedaan aan de HR challenge, een wedstrijd om je HR kennis te testen en mooie prijzen te winnen. Ik was tweede geworden in de kwartaalronde, een hele eer!

Als prijs ontving ik een halfjaarabonnement op HR Praktijk Premium, dat echt reuze handig is voor mijn werk én mijn studie. Heb je die Winprinses weer hè?! Inmiddels is de datum van de finale bekend, evenals het programma. De middag zal gevuld zijn met sprekers, een quiz en tijd om te netwerken met vakgenoten. Een súper interessant programma dus. En ik heb besloten om niet mee te doen.

Huh? Wat zeg je nu Breg? Yup, ik heb mijn plaatsje afgestaan, na lang wikken en wegen. Het evenement is in Rotterdam en ik krijg al slapeloze nachten bij het idee dat ik daar met de auto naartoe zou moeten. Zo zijn er nog een aantal (logistieke) redenen die dit tripje in de weg staan. Ja, ik weet het, waar een wil is, is een weg… Ik heb alleen de afgelopen weken zoveel gestudeerd, gemoeten en gestrest dat ik even op de rem trap. Pas op de plaats, tot hier en niet verder, you get the point. Dit neemt niet weg dat ik het echt onwijs jammer vind, want het lijkt me echt een toffe ervaring. Ik ga volgend jaar gewoon weer mee doen, dat kan de Winprinses in mij vast wel waarderen!

large

Kun jij makkelijk voor jezelf kiezen in zulke situaties?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. eigenwijsje2014 Antwoord

    Nee dat vind ik echt moeilijk, vooral als t voor mn werk zou zijn.. Maar ik vind het wel goed dat je die keuze hebt gemaakt!!

  2. Het ligt er erg aan! Bij sommige dingen voel ik zo veel weerstand dat ik meteen weet: ‘Dit doe ik niet!’ Het zijn de twijfelgevallen waarbij ik moeite heb om te kiezen.

    Ik vind dat je goed gekozen hebt! Als je er zoveel stress van hebt lijkt het me niet fijn.

  3. Ik vind het erg moeilijk om ergens “nee” tegen te zeggen, helemaal als het om iets leuks gaat.. Daarom: Knap van je! Ik kan nu allerlei zweverige spreuken gaan opnoemen, maar het gaat er gewoon om dat je moet doen wat goed voelt!

  4. Heel goed dat je je eigen grens zo goed weet te vinden en er ook rekening mee houdt! Ik moet dat zelf ook vaak doen, maar ben er inmiddels wel makkelijker in. Heb minder t gevoel dat ik dingen mis, maar soms is t wel erg lastig ja… En tjongejonge je bent echt een winprinses zeg!

  5. Heel goed Bregje dat je even hebt besloten die rem flink in te trappen! Hier iemand die dat ook steeds vaker en beter kan. Zo heb ik vandaag een rustdag: zalig!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.