Wekenlang keek ik uit naar 4 september. De dag dat ik mijn eindopdracht moest inleveren. Dit betekende namelijk dat ik het weekend erna voor het eerst niet hoefde te studeren. Voor de zekerheid had ik het weekend vrijgehouden, omdat ik wellicht mijn herkansing nog niet af zou hebben. Met bloed (spreekwoordelijk dan), zweet en tranen (echt) is het me gelukt om op 1 september de laatste opdracht in te leveren. Gevolg: een heel vrij weekend! Prioriteit nummer 1: tijd voor mezelf om de batterij op te laden. En zo geschiedde…

Op vrijdagmiddag besloot ik dat het tijd was voor een aanvulling van mijn basisgarderobe. En dan vooral voor de afdeling theezakjes. Mijn favoriete winkel hiervoor, Livera, zit in Sittard. Toen ik hoorde dat het daar zaterdag “Outlet shopping day” was, maakte mijn hart een sprongetje. Als koopjesjager ben ik niet vies van een beetje korting. Om het feest compleet te maken zou ik in mijn eentje gaan: geen gedoe met een kinderwagen of een dreumes die alle kleding uit de rekken trekt.

Zaterdagochtend werd ik blij wakker, ik had zin in mijn uitstapje! Toen mijn vriendin Marscha appte dat ze graag mee wilde gaan shoppen kon mijn dag niet meer stuk! Lekker samen slenteren, lunchen en bijkletsen. We waren nog geen vijf minuten op pad of ik liep tegen een geweldig jurkje aan, voor maar €5,-! Ik heb het direct gebombardeerd tot mijn nieuwe lievelingsjurk en weet zeker dat mijn “personal stylist” heel trots op me is. Ik zal hem op een later tijdstip aan jullie showen!

wpid-wp-1441463567561.jpeg

Na een lekkere lunch en een uitgebreide bijklets-sessie was het tijd om naar huis te gaan. Nou ja, we doken nog even de H&M in en toen gingen we écht naar huis. We zijn tenslotte de jongsten niet meer en waren toe aan een middagdutje. 😉

Vanaf Sittard is het 20 minuten rijden naar huis. We zaten druk te kletsen toen een auto voor ons op de snelweg ineens afremde. Op dat moment reden we net een afrit voorbij en gleden zo heel soepel een enorme file in. Tot zover de happy day! 5 Minuten verwijderd van mijn huis en dan een uur vaststaan. Er restte ons niets anders dan de muziek heel hard aanzetten, onze mannen bellen met allerlei onzinverhalen en gegiechel en toffe selfies maken….

wpid-wp-1441463561802.jpeg

wpid-wp-1441463557320.jpeg

 

Ondanks de file was dit een hele happy day en mijn doel was behaald: na alle stress even iets voor mezelf doen. Eenmaal thuisgekomen wachtte mij dikke knuffels van mijn twee mannen. Laurens voert me voorgesabbelde soepstengels tijdens het schrijven van dit artikel, als hij tenminste niet met de afstandbediening op het toetsenbord probeert te rammen.. 😉

wpid-wp-1441463550674.jpeg

Hoe was jouw weekend?

xBreg

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

10 Reacties

  1. Hihi jammie voorgekauwde soepstengel! Wie is er niet dol op?! Leuke dag zo, zelfs pret in de file 😉

  2. Hier een weekend van uitrusten van de verhuizing en onderwijl toch aan het werk, want je wil de eerste dozen weg hebben… nog maar tig te gaan!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.