Zoals je inmiddels wel weet ben ik dol op lijstjes. Lijstjes met vragen, zodat jullie via de antwoorden meer over me te weten kunnen komen. Aangezien ik nogal een luilak kan zijn, is het reuze handig dat iemand anders de vragen al voor me bedacht heeft. Dit keer vul ik de 25 questions tag in, waarvoor Sarah van Little family of 3 me heeft getagd. Ik weet helaas niet van wie het origineel is..de bedenker mag zich melden! 🙂 Ik heb trouwens voor mezelf een extra uitdaging toegevoegd aan deze tag: het mag eens even niet over de kroonprins gaan….zo houd ik de balans tussen mama Breg en “gewone” Breg een beetje op peil. 😉

1. Heb je huisdieren?

Als je de merel die deze week in de woonkamer zat en de miljoen spinnen hier in huis niet meetelt: nee. We houden allebei niet zo van katten in huis en hoewel ik heel graag een ruwharig teckeltje of een Jack Russel zou willen, ben ik realistisch genoeg om er niet aan te beginnen. Mam, vertel jij hoe goed ik vroeger was in het uitlaten van ons teckeltje dat ik perse wilde hebben?

2. Noem 3 dingen die het dichtstbij je zijn
Mijn laptop op schoot, een bakje browniepudding naast me en daarnaast mijn telefoon.

3. Hoe is het weer nu?
Uuuh nat en donker volgens mij. Doei zomer!

4. Rij je? En zo ja, heb je wel eens een ongeluk gehad?
Ja, maar nog altijd niet van harte. Een ongeluk is mijn allergrootste angst…

5. Hoe laat was je vanochtend wakker?
Om zeven uur…mijn ritme doet nauwelijks meer aan uitslapen, boehoe!

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?

Vanochtend. Vroeg opstaan zonder te douchen is vragen om ellende. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen die ik die dag tegenkom, omdat ik mijn ochtendhumeur niet heb weggespoeld…

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?
Mag ik een joker inzetten? We kijken vooral veel series te laatste tijd. Volgens mij was The Kingsmen één van de laatste films die ik heb gekeken. Tijd voor een datenight naar de bioscoop dus!

8. Wat staat er in je laatste smsje?
Deze foto! Ik heb mijn laatste examen ingeleverd en dat moest ik natuurlijk even aan de wereld vertellen…
wpid-wp-1441136017188.jpeg


9. Wat is je ringtone?

Gewoon een standaardmuziekje van HTC. Ik heb mijn toestel 99% van de tijd op stil staan, dus een ringtone is aan mij niet besteed 😉

10. Ben je wel eens in een ander land geweest?
Haha jazeker, ik ben de tel kwijt…

11. Hou je van sushi?

Ja! Heel erg! Etienne kan me enorm blij maken met de woorden: “Schat, er wordt niet gekookt vanavond, bestel maar sushi!”

12. Waar doe je boodschappen?

Bijna altijd bij de Lidl. Ik ben dol op boodschappen doen en vind het reuze jammer dat we in Nederland niet van die heerlijke hypermarchés hebben zoals in Frankrijk. Daar zou ik zo een hele middag kunnen doorbrengen.

13. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te vallen?
Ja, af en toe zijn die dingen reuze handig. Zoals die keer dat we op schoolreis naar Praag gingen en ik in de bus terug een pilletje nam. Om vervolgens twee uur later wakker gemaakt te worden, omdat iedereen de bus uit moest. Dat was een bijzondere ervaring kan ik je vertellen…. 😉

14. Hoeveel broers en zussen heb je?
Ik heb twee oudere broers en twee schoonzussen die ik als zussen beschouw. We hebben een gezellige familie kan ik je vertellen!

15. Heb je een computer of laptop?
Etienne heeft een laptop die ik met alle liefde de mijne noem…;)

16. Hoe oud wordt je op je volgende verjaardag?
25. Elk jaar weer opnieuw.

17. Draag je een bril of lenzen?
Een bril, ik kan ook niet meer zonder sinds een klein jaar. Als je me dus eens zonder bril tegenkomt en ik zeg niks tegen je, weet je dat het niet persoonlijk is.. 😉

18. Verf je je haar?
Nee! En dat hoop ik nog heel lang zo te houden!

19. Wat ben je van plan vandaag te gaan doen?

Mijn browniepudding opeten en lekker tv kijken, terwijl ik bijkom van het inleveren van mijn opdracht.

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Vorige week toen ik helemaal vast zat met mijn opdracht. Ik was ontzettend moe vanwege een korte nacht en de deadline doemde als een enorme zwarte berg voor me op. Arme Etienne moest het ontgelden. Gelukkig kan hij als de beste mijn tranen drogen en kwam het allemaal goed.

21. Wat is je favoriete pizzabeleg?
Ananassssss! (en ham en kaas erbij natuurlijk, anders is het wat saai.)

22. Eet je liever een hamburger of een cheeseburger?
Weet niet / geen mening: als ie maar lekker is. En bij voorkeur met truffelmayo.

23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald?
“Wel eens” hahahahahahahahahahahahaha! Tegenwoordig zou ik het trouwens niet meer kunnen. Ik ben een enorme partypooper geworden en haal negen van de tien keer het einde van een feestje niet eens meer.

24. Wat is de kleur van je ogen?
Blauw

25. Kan je het verschil proeven tussen pepsi en coca cola?
Yup. Doe mij maar coca cola..

Dat was het dan! Je bent nu vast heel blij dat je al deze dingen over mij weet hè?

Ik geef het stokje door aan Marguerita, Cassandra en Judith…benieuwd naar jullie antwoorden ladies!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

  1. somamablog87 Antwoord

    Leuke tag en leuke antwoorden! 🙂 Ik kende je nog niet en nu toch een klein beetje!

  2. Kelly | Pluiskonijn.nl Antwoord

    Jaa hier nog een Coca cola fan maar dan wel de light versie! Iewl met je spinnen als huisdieren, als ik die meetel in ons huis brrr soms zie ik ze echt overal zitten!

  3. Pingback: Poldermama’s 25 questions tag |

  4. Pingback: Salukes, september! | Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.