Man oh man, het wordt saai om te zeggen, maar wat vliegt de tijd. Ineens staat september voor de deur. De maand waar ik zo lang  naar heb uitgekeken, omdat ik dan klaar ben met school!!! Terwijl ik nog de laatste aanpassingen in mijn eindopdracht maak, kijk ik terug op een fijne maand. Kijk je mee?

De maand augustus begon met een heleboel liefde. Aangezien ik nog niet genoeg had aan Etienne viel ik als een blok voor een andere man. Dat hij een tikkeltje gestoord is en zijn hand niet omdraait voor een moord meer of minder weerhoudt mij niet van mijn enorme crush.

Huck
Zeg nou zelf…da’s toch niet verkeerd? (E. snapt overigens helemaal niks van mijn crush!)

Toen ik weer enigszins met beide benen op de grond stond, was het tijd voor een bezoekje aan het consternatiebureau. Aan jullie reacties te lezen was ik niet de enige die het gebouwtje met gemengde gevoelens betreedt. Wat trouwens grappig is: toen ik later Laurens zijn lengte en gewicht invoerde in de groei app van het CB zat hij prima op de gemiddelde curve. Need I say more?

WANTED: ontaarde moeder met te dikke dreumes!
WANTED: ontaarde moeder met te dikke dreumes!

Tijdens de studieavonden en -weekenden zocht ik af en toe wat ontspanning in het schrijven van blogs. Dankzij de Loedermoedertag en de social media lie-tag hebben jullie me weer van mijn allerbeste kant kunnen zien. 😉

Naast een loedermoeder en een sporadische jokkebrok ben ik overigens ook een Winprinses.  Binnenkort toch maar eens een staatslot kopen… 😉

Mijn zus, steun en toeverlaat en vriendin Janneke schreef halverwege de maand een prachtige brief aan haar neefje Laurens.

wpid-wp-1439396689743.jpeg

Mocht je denken dat mijn leven altijd alleen maar uit Zwitsalgeur en maneschijn bestaat, dan raad ik je aan om dit artikel eens te lezen. Een worsteling die voor velen herkenbaar zal zijn denk ik. Toen ik mentaal weer een beetje opgelapt was, constateerde ik dat ik fysiek nog wel een renovatie kan gebruiken. De sporen die een zwangerschap en bevalling nalaten zijn niet mis, ik zette ze met alle liefde voor je op een rijtje…

Inmiddels is het einde van de maand nabij en tel ik af tot mijn deadline eind deze week. En dan ga ik het hele weekend heel erg hard uitrusten en alle boeken in een hoekje gooien. Hopelijk is er dan geen lieve hangjongere in de buurt om mijn heilige nachtrust te verstoren….;)

media_xl_2729844

Bedankt voor jullie bezoek en toffe reacties in de afgelopen maand. Ik postte mijn 100e blog en haalde de 200 likes op Facebook deze maand, zo tof! Ik ga enorm hard mijn best doen om jullie in september weer zo goed te vermaken!

Wat was jouw favoriete artikel op Breg Blogt in augustus?

xBreg

 

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. eigenwijsje2014 Antwoord

    Deze! Haha nee kan niet kiezen, maar ook deze zit weer vol humor. Geweldig… XD Bedankt, fijne opening van de dag zo!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.