De dag is bijna op de helft. Ik heb vandaag vrij en ben helemaal alleen thuis. Terwijl ik geniet van de rust en een broodje eet struin ik door de concepten op mijn blog. Half afgemaakte artikelen die ik nog een keer moet oppoetsen. Of weggooien. Ik kom bij een concept zonder titel. Er staat alleen een youtube-linkje in….

Nietsvermoedend kopieer ik de link in mijn browser. Ik heb geen idee wat ik hiermee van plan was en ben dus reuze nieuwsgierig! Wat ik daar zie brengt een big smile op mijn gezicht. Het is en blijft één van de grappigste filmpjes ever. Ik word hier zo vrolijk van!  Dus bij deze, jouw lunchbreak voor vandaag. Geniet ervan!

 

http://www.youtube.com/watch?v=2KPwzGzk2S0

 

Op mijn goede dansdagen doe ik niet onder voor de moves van Carlton, hoe zit dat met jou?

Fijne dag!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.