Ze zeggen weleens dat je als je weinig geluk hebt in het spel, je veel geluk hebt in de liefde. Dat vind ik echt bullshit, want ik heb het allebei! Ik ben namelijk niet alleen een verliefde Loedermoeder en Puddingmoeder, maar ook een Winprinses!

Met enige regelmaat doe ik mee aan winacties. Sinds ik zelf blog volg ik allerlei leuke blogs en daar zijn regelmatig toffe winacties te vinden. Ook wil ik bij vlagen heel fanatiek appen of sms’en naar 3 FM als daar iets tofs te winnen valt. Zo heb ik 2 jaar geleden tig keer naar Gerard Ekdom had gesms’t (nou ja naar 3333 dan hè!) met foute antwoorden, om kaarten voor Pinkpop te winnen. Geen groot succes kan ik je vertellen. Tot ik op een middag had gesms’t naar Coen & Sander. Ze pakten de telefoon, hij ging over en ik zag tegelijkertijd ‘Privénummer’ op mijn scherm staan.  Mijn hartslag schoot omhoog en ik nam met trillende stem op: “Met Bregje?” “Hoi, met Coen en Sander!” Een zeer ongemakkelijk  gesprek volgde,  ik gaf antwoord op de gestelde vraag en won 2 tickets voor mijn geliefde festival!

wpid-wp-1439321295055.jpeg

 

Overigens doe ik niet altijd mee voor mezelf, maar net zo vaak voor een ander. Zo won ik voor neefje Max al een gepersonaliseerd boxpakje en een hele gave slaapzak en voor No Guts No Glory leverde mijn motivatiemail vorig jaar de gratis opname een videoclip op, die resulteerde in het hele vette nummer Life van de Tiger Pilots.  Het winnen van iets voelt al heel tof, iemand anders blij maken met een verrassing vind ik nog toffer!

Inmiddels heeft Etienne mij omgedoopt tot Winprinses. Een titel die ik met trots, blijdschap en liefde draag. Behalve tijdens een potje bingo of als er een bruidsboeket gevangen moet worden. Dan is Winheks beter op zijn plaats.

Een paar weken terug had Sylvie van C’est Sylvie  een hele leuke winactie. Je kon een bon winnen van gsmpunt.nl en dat kwam als geroepen: ik had namelijk dringend een telefoonhouder voor in de auto nodig. Nu ik weer lange stukken durf te rijden (klik) is mijn telefoon mijn reddende engel als het op navigatie aankomt. Als mijn telefoon dan achter de versnellingspook ligt is dat geen succes, ik mis dan nog weleens een afritje… Overigens moet ik ook zorgen dat ik het juiste adres invoer, anders gaat het alsnog mis, maar dat terzijde. Op het blog van Sylvie zag ik een handige telefoonhouder voor in het ventilatierooster. De Winprinses deed mee en….won! Deze week reed ik dus met de navigatie op ooghoogte ergens naartoe….en reed verkeerd. Sommige dingen kun je niet oplossen met een telefoonhouder…

Vorige week plaatste Joyce van Mama Kletst ook een leuke winactie. Je kon een kinderstoeltje winnen van Little Monkey. Het leukste is dat het stoeltje wordt beschilderd met een afbeelding naar keuze. Aangezien Laurens wel toe is aan een stoeltje kwam deze actie als geroepen. Dus de Winprinses deed mee en…won weer! Over een tijdje zit onze kroonprins dus met zijn (dikke) bipsen op zijn unieke stoel en dan zal ik hem aan jullie showen!

Ben jij ook een echte Winprins(es)?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

11 Reacties

  1. Wauw gaaf haha winprinses!! Ik heb 1 keer wat gewonnen laatst via ig een zonnebrand pakketje! Haha

  2. Gefeliciteerd met al die leuke prijzen! Ik ben duidelijk geen winprinses, maarre ik doe ook eigenlijk zelden mee, dus ja beetje eigen schuld dan he 😉

  3. everydaylifenl Antwoord

    Neeeeeeeeeeeeee ik ben helemaal geen winprinses 🙁 Ik doe wel vaak mee aan dingen, maar het lukt me nooit! Verder dan een zakje Olvarit mogen testen voor de Jumbo ben ik niet gekomen hahaha

  4. Pingback: Social media – lie tag! | Breg Blogt

  5. Pingback: Doei augustus! | Breg Blogt

  6. Pingback: Keuzes…keuzes… | Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.