De hele dag dwalen mijn gedachten af. Dagdromen is er niks bij, ik zie alles zo levendig voor me. Ik vraag me de hele dag af hoe het nu met hem gaat. Aan het einde van de dag verheug ik me zo op ons weerzien die avond. Dit heb ik nog niet eerder zo sterk gehad. Ik ben smoorverliefd….

Echt, het wordt gewoon met de dag  erger. ‘s Ochtends word ik stralend wakker bij de gedachte aan de avond. In mijn hoofd spelen zich allerlei scènes af. Hij is echt onderdeel van mijn leven geworden. Hij is wel knettergek trouwens, dat moet je weten. Maar dat is ook niet zo gek als je weet wat hij allemaal heeft meegemaakt. Vergeleken bij hem is ons leven maar saai en voorspelbaar. Toch zou ik nooit met hem willen ruilen. No way! Laat staan met hem trouwen. Ondanks al zijn gebreken vind ik hem vertederend. Ik vind hem echt knap. Gespierd ook trouwens. Maar dat is niet gek voor een voormalig marinier.

Oké, ik zal je niet langer in spanning houden. Nee, je hoeft Etienne niet te bellen met de vraag of ik knettergek ben geworden, hij is allang op de hoogte hoor! Hij vindt het zelfs helemaal prima.

Mag ik je voorstellen aan mijn kersverse crush? Hier is de ietwat knullige, contactgestoorde huurmoordenaar Huck.

Huck

Bron afbeelding

Voor de vakantie besloot ik om een nieuwe serie op mijn tablet te zetten, voor als het zou regenen en ter ontspanning. Het werd Scandal, een Amerikaanse serie waar ik weleens vaag wat over had gehoord. Blijkbaar zijn er al wat seizoenen op Net 5 geweest, maar die heb ik even gemist. 😉 Het gaat over een advocate in Washington. Gezien mijn liefde voor House of Cards leek het me wel wat.

De eerste aflevering keek ik met een slapende Etienne naast me. Toen het afgelopen was werd hij even wakker en ik stuiterde nog net niet het bed uit. “Dit vind jij ook echt héél vet schat, ik weet het zeker!” De volgende avond keken we samen en ook Etienne was om. De schrijvers weten de spanning zo goed op te bouwen en vast te houden. Bijna elke aflevering heeft een cliffhanger waar je U tegen zegt. Ik roep dan ook regelmatig “Huh?” “WTF??!” en de high fives vliegen in het rond als er iets tofs gebeurt.

En nu ben ik dus een beetje smoorverliefd op Huck. En ook een klein beetje op Mr President. Die man is zo fout als maar zijn kan. Tja daar hield ik vroeger al van… (klik)

Mr President

Bron afbeelding

 

Gelukkig heb ik een strakke studieplanning en Etienne die me helpt om deze te volgen. En natuurlijk Laurens.  Anders deed ik de hele dag niks anders dan kijken naar mijn nieuwe lievelingsserie.

Vanavond hebben we weer een date. We nemen ons voor om er maar eentje te kijken, maar afhankelijk van het tijdstip worden dit er soms 3. Gelukkig zag ik op Facebook dat in september weer een nieuw seizoen start in de V.S. Tegen die tijd hebben we alle afleveringen wel gezien en kunnen we zo aanhaken. En afkicken naar 1 shotje per week….

Heb jij ook een serie waar je helemaal verliefd op bent?

x Breg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Hahahah wat weet je dit goed te brengen! En herkenbaar, dat je door wilt kijken. Daarom zijn wij gestopt met kijken, ik werd er zo onrustig van… Maar wel leuk om te lezen hoe enthousiast jij er van wordt 😉

    • Ik denk regelmatig aan wat jij schreef laatst! Die cliffhangers…aaaargh! Ben benieuwd hoelang de liefde nog duurt met al die spanning :p

  2. Pingback: Doei augustus! | Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.