Het is zaterdag, de bomen zwiepen alle kanten op en de regen klettert tegen de ramen. We zitten heerlijk in ons eigen huis bij te komen van de vakantie. Vanwege de voorspelde storm zijn we 2 dagen eerder teruggekomen. Jammer? Welnee! Het voelt als een extra vakantie, maar dan in ons eigen huis. Vandaag deel ik nog een aantal vakantiekiekjes met jullie, kijk je mee?

(Deel 1 van de foto’s vind je hier!)

Na een paar dagen voelde ik me stukken beter en dat zorgde er ook voor dat ik weer zin kreeg om op pad te gaan. We gingen een boswandeling maken, op een verhard pad. Dat laatste is voor mij nogal belangrijk, gezien mijn eerdere ervaring in het bos. 😉 (klik)

wpid-wp-1437460088173.jpeg

Ik word zo blij van deze foto. En van de mannen die erop staan!

wpid-wp-1437460082397.jpeg

wpid-img-20150719-wa0026_wm.jpg

wpid-wp-1437460120668.jpeg

Van wandelen word je moe, zelfs als je gewoon rondgereden wordt! Normaal kan ik geen “slaapfoto’s” maken, omdat meneer dan meteen wakker wordt. Op vakantie lukte dit wel en ik heb dus tig van deze kiekjes gemaakt. De rest van de tijd stond ik verliefd naar hem te staren als hij sliep. 

wpid-wp-1437819985961.jpeg

Spelen, spelen, spelen. En gras is nog steeds een beetje gek en eng, dus wij konden rustig een boekje lezen, deze meneer ging nergens naartoe 😉

wpid-wp-1437819961439.jpeg

“Kom, we gaan gezellig lunchen bij een strandtent op de Brouwersdam!” Het leek zo’n goed idee, tot Laurens zich ontpopte tot de klassieke gillende dreumes. We hadden net een lekker drankje besteld toen hij los ging. Na een klein wandelingetje en een paar slaapliedjes gaf hij toe aan zijn dutje en konden wij lekker ff relaxen…. De voor hem bestelde poffertjes werden tijdens zijn dutje weliswaar koud, maar ach we zagen het als Nederlandse tapas voor tijdens het drankje.

wpid-wp-1437819957344.jpeg

…we kunnen weer lachen! Want wij hebben wijn en bier…en wijn en bier…! We zaten bij Beachclub Perry’s  waar ze echt heel erg lekker eten hebben, een must voor bourgondiërs als wij! 😉

wpid-img-20150720-wa0026.jpg

Als je met je wc rol over de camping gaat weet iedereen wat je gaat doen. Bij ons wist iedereen dat er gedoucht ging worden als de rode bolderkar voorbij kwam. En als ze die hadden gemist, hoorden de andere campinggasten de luide protestsalvo’s van Laurens wel dwars door de deuren heen. Douchen is niet bepaald favoriet en zijn gegil kostte ons bijna ons gehoor 😉

wpid-wp-1437819992491.jpeg

Een kijkje in onze villa…in kleine ruimtes word je vanzelf creatief, dus Laurens had een heuse hoogslaper! 😉

wpid-wp-1437819944065.jpeg

Geitjes kijken in Ouddorp. Nog steeds een beetje eng voor de kleine held op sokken, toch genoot hij zichtbaar van alle beestjes. Tip voor thuis: Zet altijd je kinderwagen buiten het bereik van geiten. Voordat je het weet heb je kauwgaten in je knuffels  of zelfs in je kinderwagen.

wpid-wp-1437819948606.jpeg

Na de geitjes is het tijd voor het echte werk: olifanten bij Circus Renz. Laurens blijkt trouwens een voorliefde te hebben voor schrikdraad. Vooral leuk voor degene die Laurens draagt op dat moment. We konden die grijpgrage vingertjes steeds snel weghalen. Piekhaar staat me ook niet.

wpid-wp-1437819971026.jpeg

Nog even de ideale campinghuisvrouw uithangen en dan is het weer tijd om naar huis te gaan!

wpid-wp-1437821994978.jpeg

Zoek de verschillen! Twee weken geleden ging ik met wallen onder mijn ogen en een pesthumeur weg en gisteren stapte ik licht gebruind en uitgerust weer in de auto. Mission accomplished!

wpid-wp-1437819966385.jpeg

We sluiten de vakantie af met een lekker wijntje bij mijn ouders waarna we afzakken naar het zuiden. 

Dat was het dan, de Boergondische vakantie zit er weer op! Ik hoop dat je mijn verslagen leuk vond!

x Breg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

 1. Anneke Knol de Ridder Antwoord

  Jazeker , heel erg leuk om op deze manier mee te genieten !! Wat groeit die kleine boef van zoveel gezelligheid , papa en mama alsmaar bij je in de buurt …..Nog 1 dagje vrees ik , dan begint het “gewone” leventje weer ……geniet er van ! X

  • Dankjewel! Hij heeft zich enorm ontwikkeld, leuk om te zien! Ik ben morgen ook nog vrij en dan zit het er echt weer op! X

 2. Heerlijk weer! Zo leuk om te lezen! Hadden jullie een caravan? Of een stacaravan? En zijn bedje opgehangen? Ben verder helemaal niet nieuwsgierig he 😉 geniet nog van je laatste vrije dag!

  • Hahaha nieuwsgierig aagje 😉 We hadden een gewone caravan van mn ouders. Op de plek van het kleine zitje/bed hebbenn we zijn campingbedje gezet, reuze handig! Hij sliep er echt goed in gelukkig! 🙂

   • Aha handig! Nog één vraagje… Voelde je je niet bezwaard als hij ging huilen en de hele camping mee kon genieten? Ik zou dat wel hebben en vroeg me af hoe je daar mee omgaat 🙂

    • Soms wel, hij kan nog weleens hard schreeuwen…dan voelde ik me idd wel ongemakkelijk. Dus ik suste de boel sneller met wat afleiding 😉 Bij de strandtent vond ik het t moeilijkste, zit je lekker op een terras te eten, begint er een dreumes kwaad te gillen om ongeveer alles. Toen voelde ik me écht ongemakkelijk en bekeken 😉 Mijn advies: rustig blijven en even wat gaan lopen, afleiden etc dan valt t reuze mee!

     • Ja precies! Ik zou me ook enorm ongemakkelijk voelen! Rustig blijven is dan dus key… Nou, we gaan t zien. Bedankt voor je tips en je leest tzt wel op m’n blog hoe t ons vergaat 😉

 3. Pingback: After Summer tag | Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.