Het einde van de vakantie nadert langzaam en het is tijd voor een eerste verslagje. Kijk je mee naar de foto’s?

Na de roerige vakantiestart heb ik al mijn frustratie en verdriet van me afgeschreven: wat een opluchting.  (klik)
Fijn ook om te lezen dat ik niet de enige ben met die worsteling! Sindsdien gaat het zoveel beter en lukt het me zowaar om te ontspannen!

image

Het regent, het regent….lekker die Hollandse zomer! Gelukkig hadden we tof gezelschap van mijn broer, schoonzus en hun knappe zoon, dus de dagen vlogen voorbij!

Hop, dreumes op de rug en op pad voor een lekker ontbijtje. De Ergobaby draagzak heb ik gehuurd bij Draagjoy. Ideaal om eerst uit te testen of dragen iets voor ons is, voor we eventueel zelf een drager kopen. Tot nu toe vindt Laurens het wel gezellig op mijn of Etiennes rug.

image

Het wordt iets beter weer, dus we gaan naar Antwerpen! Etienne heeft een nieuwe garderobe nodig en ik werp me met alle liefde op als personal shopper. Van alle “car selfies” was dit de beste….;)

Eerst lekker ontbijten bij Abol Coffee, een knus tentje aan de Oude Koornmarkt. Hun roerei met zalm en spinazie is heerlijk!

Vermoeiend hoor, shoppen met je ouders…

We grijpen deze kans meteen aan voor een lekker biertje en een portie Vlaams stoofvlees bij XO aan de Melkmarkt. Op de terugweg verrijden we ons, dus zijn pas 2 uur later terug op de camping. Jut en jul proberen ook eens zonder navigatie een stad uit te komen… 😉

image

De zon schijnt! Gauw naar het strand!

Wat is dit fijn! Die goddelijke man in de zee is trouwens Etienne, die de kou trotseerde.

Mijn zonnebril en ik waren er ook bij!

Laurens kreeg van zijn opa en oma een heel cool tentje en wij hadden bedacht dat hij daar op het strand in kon slapen. Hahaha, no way! Slapen op het strand is voor baby’s, dus zodra we de parkeerplaats verlieten lag meneer te knorren. Gelukkig had ik wijn en wokkels terwijl ik de wacht hield bij de auto.

image

Na weken vol frustratie en verwoede pogingen is het gelukt: meneer kan staan!! We zijn supertrots op deze mijlpaal en hebben het dan ook meteen vastgelegd op camera!

Dit was deel 1 van mijn vakantieverslag, deel 2 volgt binnenkort!

x Breg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

11 Reacties

 1. Anneke Knol de Ridder Antwoord

  Wat een leuk verslagje en heerlijk om mee te mogen kijken ! Leuk dat Laurens in de vakantie de mijlpaal zelf gaan staan heeft ontdekt, het wordt nu een echt manneke, stoer hoor !!
  Liefs Anneke X

  • Ja het is nu echt geen baby meer! Heerlijk om zo elke dag van hem te kunnen genieten, hij leert steeds weer wat nieuws! Dank je voor je berichtje! X

 2. Ahhh wat schattig dat hij kan staan. En Antwerpen moet een heerlijk onspannen dagje geweest zijn! 🙂

  • Dat klopt helemaal, het blijft zo’n fijne stad om te komen, lekker shoppen en eten, perfecte combi!

 3. Super leuk. En wij maar zweten in Toscane. Masr het is de moeite waard morgen vliegen we de regen in. Nu nog als afscheid met de familie naar San Vinzenzo.

 4. Wat een leuk verslag! Fijn dat je toch snel je relaxte draai kon vinden, ondanks je gefrustreerde start van de vakantie. En staan?? Wow!! Grote knul wordt het al! Hoeveel maanden is Laurens eigenlijk?

 5. Pingback: Boergondische vakantie #2 | Breg Blogt

 6. Pingback: After Summer tag | Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.