Wat zou jij doen als de artsen je vertellen dat je nog maar een paar maanden te leven hebt? Vechten of opgeven?

Mocht dit noodlot mij ooit treffen, dan hoop ik dat ik met alle kracht in mijn lijf het gevecht aan zal gaan. Net als onze begunstigden in de afgelopen jaren hebben gedaan. Zoals je misschien wel weet ben ik al geruime tijd vrijwilliger voor Stichting No Guts No Glory (klik). Een stichting die zich met een enorm positieve instelling inzet voor kankerpatiënten die baat hebben bij behandelingen in het buitenland, die in Nederland (nog) niet vergoed worden.

Vandaag is de sterfdag van oprichter Sander. Een moeilijke dag voor iedereen die hem liefhad. Vandaag is ook de campagne No Music No Glory II gelanceerd met het gave nummer Willem van Engel&Daniël ft. Pepijn Spijkerman.

Je kunt ons helpen door het nummer te downloaden op iTunes of Spotify. Lees op de website van No Guts No Glory hoe je dit doet:
http://www.stichtingngng.nl/2015/07/13/willem-no-music-no-glory-ii/

Mocht je het nummer niet willen downloaden, maar ons wel willen steunen: Like No Guts No Glory op Facebook (klik) of doneer via de handige button op de website (klik)

Alvast heel erg bedankt!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.