Vandaag is de beurt aan Vief! Ik ben trots dat deze lieverd niet alleen mijn vriendin is, maar ook Laurens zijn peettante. Een rol die ze met zoveel liefde vervult. Lees gauw verder voor haar ontroerende brief aan Laurens…

Lieve Laurens,

Daar is hij dan eindelijk, mijn brief aan jou. Het heeft even geduurd, maar ik vind het ook niet makkelijk om de rust en de juiste woorden te vinden. Er zijn zoveel gevoelens en zo veel te vertellen, hoe moet dat op papier……
Daarom begin ik deze brief gewoon met te zeggen dat ik heel veel van je hou Laurens, dat jij hopelijk heel lang in mijn en ons leven blijft en dat wij heel veel samen gaan lachen en genieten….. <3

Nu alweer bijna 2 jaar geleden kwam dat onverwacht bezoekje bij ons op de zaak op volgens mij een gewone maandag of dinsdag…Ik was overdonderd, blij en kon niet wachten, WAW wat een fantastisch nieuws dat mijn lieve vriendinnetje nu ook mama zou gaan worden!

Na al het geknuffel met Milo & Puk kwam er nu plek voor een eigen “knuffel”. Een mooie spannende periode brak aan; ik was het deze keer niet, maar had wel het voorrecht om mee te genieten, mee te leven en af en toe te mogen adviseren, zo bijzonder voelde dat. Ik had het al meegemaakt met mijn zus en de nodige vriendinnen, maar op een of andere manier voelde dit anders.

Toen eindelijk dat verlossende telefoontje……… ik was zo blij, ik was voor het eerst Peettante geworden en wilde natuurlijk het liefst meteen in de auto springen om de kleine knapperd te bewonderen en jouw papa en mama te knuffelen. Natuurlijk kon dat nog niet, maar ik had niet te klagen want de volgende dag mocht ik al heel even komen kijken. Met kriebels in mijn buik en een kruk vol cadeaus op naar het AZM. Ik kan het me nog zo goed herinneren en wat voelde dat speciaal, daar lag je dan, in de armen van jouw lieve bikkel van een mama. Ik kon nog net op tijd mijn traantje bedwingen, dat past niet bij mij 😉 dacht ik toen haha

Zo trots was ik toen en ben ik nog steeds, op jou lieve Lau. Zo goed als je het doet na de moeilijke en vervelende start, zo blij als je iedereen maakt met jouw betoverende lach…… en ja ik weet je kunt ook flink van je laten horen, maar dat is bij jou snel weer vergeten.

Zo trots ben ik op jouw mama en papa…… ze doen het super, zo vol liefde en houden zo veel van jou. Daar zouden veel mensen wat van kunnen leren. Naast de liefde voor jou is er zelfs nog genoeg plek voor knuffels voor die van mij…..

Tegelijkertijd vind ik het ook allemaal heel spannend, want ik ben jouw peettante, hoe moet dat, doe ik het wel goed, ben ik er wel genoeg voor jou, geef ik je wel genoeg aandacht. Het maakt me onzeker, maar aan de andere kant weet ik ook wel dat het er om gaat dat ik er voor je ben als je mij nodig hebt, dat je mijn liefde voelt en dat jij je bij mij, bij ons veilig voelt. Nou lieve Lau… de deur staat altijd open!

Op de verjaardag van Milo kreeg ik een hele lieve dikke knuffel van jou, daar ben ik nog steeds van onder de indruk en ik hoop dit nog vaak te mogen voelen, want wat maakt dat mij blij en gelukkig.

“Carpe Diem”

Dikke knuf en een kus Tante Vief

Liefde op het eerste gezicht!
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Anneke Knol de Ridder Antwoord

    Ontroerend ……….Wat een lieve peettante en vriendin ……….

  2. Wat mooi…ik lees je brief met tranen in mijn ogen tante Vief! Wat een lieve en trotse peettante heeft Laurens! 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.