Je hoeft de tv maar aan te zetten en je weet dat het weer raak is: komkommertijd! Eindeloze herhalingen van programma’s waar normaal ook al weinig mensen naar kijken. Het wordt rustiger op straat en op social media. Zeker deze dagen, als iedereen de verkoeling opzoekt en eigenlijk nergens puf voor heeft. Ik heb besloten dat ik ook mee doe aan de komkommertijd en ik vertel je graag waarom…

komkommer
Bron

Zoals je inmiddels wel weet ben ik aan het studeren. Mijn deadline voor mijn allerlaatste opdracht nadert met behoorlijk rasse schreden. Zo ras, dat ik heb besloten om uitstel aan te vragen, zodat ik er zeker van kan zijn dat ik een goede opdracht inlever. Het nemen van die beslissing ging niet over 1 nacht ijs, maar geeft nu wel rust. Om een stok achter de deur te hebben dat ik al mijn vrije uurtjes in mijn opdracht steek en zo snel mogelijk klaar ben, heb ik nog een beslissing genomen. Ik blog de komende weken alleen als ik er tijd voor heb. Huh Breg, dat doe je normaal toch ook? Ja dat klopt, alleen zal ik nu de avonduren waarin ik normaal blogs schrijf moeten gaan besteden aan het schrijven van mijn onderzoeksopzet. Daarnaast gaan we nog 2 weken op vakantie en die 2 weken wil ik volledig kunnen ontspannen en genieten van mijn lieve mannen.

Niet getreurd, er komen regelmatig berichtjes online, de frequentie zal alleen wat lager liggen. Mocht je me nou té veel gaan missen, dan staan er nog ruim 80 berichten op deze site die je vast nog niet allemaal hebt gelezen: have fun!

Ik wens je een hele mooie, warme, zonnige en vrolijke zomer toe!

xBreg

PS: mis geen enkel blog meer en like Breg Blogt op Facebook. Klik hier!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Succes met je opdracht en hopelijk heb je snel weer tijd om te bloggen!

  2. eigenwijsje2014 Antwoord

    Slim hoor. Ik ben nu juist meer gaan bloggen haha, gek kind ben ik ook 😛

    • haha als ik school niet had zou ik waarschijnlijk ook meer gaan bloggen, ideeën genoeg! Voordeel is wel dat jij zorgt voor mijn leesvoer, zodat ik kan ontspannen: ik zeg win-win! 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.