Vier juli. Vandaag startte de Tour de France. Zoals Etienne eerder deze week zei:”Dat is het echte begin van de zomer”. Een hopelijk zonnige en warme zomermaand ligt voor ons, het begin is in ieder geval al veelbelovend! De maand juli heeft nog meer fijns in petto: we gaan op vakantie! 2 Weken niks doen met mijn mannen! Voor het zover is kijk ik graag nog even terug naar juni!

Juni was een fijne maand.  Ik begon mijn blogmaand met een blog over mijn “persoonlijke styliste” Yolande! Mijn reddende engel als het gaat om kledingdilemma’s. Snel, efficiënt en eerlijk via Whatsapp! Klik

Een paar dagen later was ik op weg naar school in een drukke trein. Ik realiseerde  me ineens hoe het treinleven veranderd is door de smartphone. Ik raakte erover in gesprek met andere passagiers en zo rolde een overzichtje uit mijn vingers met dingen die je deed in de trein voordat er smartphones waren. (klik)

De laatste weken van mijn online cursus “Aandacht voor moeders” gingen in. 10 Weken hebben we lief en leed gedeeld en intensief gewerkt aan onze ontwikkeling. Ik heb gemerkt dat ik relaxter ben geworden. Met hier en daar een uitschieter natuurlijk, ik blijf toch altijd mijn ietwat temperamentvolle zelf…;) De “juf” stelde aan mijn moeder, zus en vriendinnen de vraag wat mijn superkrachten als moeder zijn. De antwoorden lieten me blozen en ik maakte er een mooie wordcloud van:

Ik moet ervan blozen, zoveel lieve woorden!
Ik moet ervan blozen, zoveel lieve woorden!

Het hele stuk over mijn superkrachten lees je hier:klik en hier (klik) kun je lezen hoe mijn ontmoeting met de moeders van de cursus verliep!

Door Hanneke van Fitte Vrouwen (klik) werd ik getagd voor de Three Things Tag. Ik maakte een overzicht met allerlei weetjes over mij. Leuk voor de nieuwsgierige lezers onder jullie! klik

En toen was het 12 juni: tijd voor PINKPOP!Pinkpop 2015!

Ik keek er al zolang naar uit en nu was het zover. Na 4 jaar zou ik de Foo Fighters weer live gaan zien en verder vooral lekker genieten met Etienne en onze vrienden. We hadden op 13 juni 4 jaar verkering dus dat vierden we met de nodige biertjes 😉 Ik schreef een blog over mijn inpakstress (klik) en achteraf een verslag over het festival (klik).

De laatste 2 weken van de maand vlogen voorbij. Ik moest nog 2 keer naar school, we vierden Vaderdag voor Etienne en ik deed mee aan de Vandaag even niet- challenge van Chantal. Vier hele leerzame dagen waarin ik me bewust werd van de gewoontes die ik heb op het gebied van social media, geld uitgeven en TV kijken. Ook moest ik het huishouden een dag laten voor wat het was, maar daar heb ik nooit zo’n moeite mee! 😉 Lees mijn verslagen vaan Dag 1&2 en Dag 3&4 hier!

Zo, ik ga even ontspannen na een gezellig dagje alleen met Laurens, waarin we vooral veel in het water zaten. Hij ligt nu (22.00) eindelijk lekker te slapen, mijn studieplannen zijn finaal mislukt en ik ga ff met de pootjes omhoog genieten van een roséetje!

xBreg

PS: mis geen enkel blog meer en like Breg Blogt op Facebook. Klik hier!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Het zijn niet alleen lieve woorden, maar ook volkomen terechte woorden!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.