Feeling hot hot hot!

Ja het is heet. Heel heet. Zo heet dat ik graag wil testen of ik een eitje kan bakken op de terrastegels. Zal wel niet, maar het idee lijkt me wel geinig. Gelukkig mag ik deze week gewoon werken, op kantoor is het lekker koel, dus daar kom ik weer een beetje op temperatuur….

Ik heb al de hele dag een liedje in mijn hoofd, dat de gemoedstoestand van de algehele Nederlandsche bevolking wel goed samenvat…

Zo, nu we allemaal de heupjes hebben losgeschud wil ik jullie wat vragen:

Wat zijn jouw tips om komend weekend de heetste dagen zo prettig mogelijk door te brengen met een kleine ukkepuk?

Etienne moet werken en ik zie mezelf al de hele dag binnen zitten met ramen, deuren en gordijnen dicht. Ik betwijfel of Laurens en ik daar nou zo vrolijk van worden, dus gouden, zilveren en bronzen tips zijn meer dan welkom!

Hartelijk hittegolf!

xBreg

Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

4 thoughts on “Feeling hot hot hot!

  1. Als ik jou was zou ik het water opzoeken , opblaasbadje in de tuin , zwembad in de buurt ……dat is het enige wat met dit weer verkoeling brengt………. WATER !! Die kleine dreumes zal het ook heerlijk vinden ! Veel plezier samen ,

  2. Yes water inderdaad! En dat hoeft niet groots te zijn. Hier zit Hummeltje iedere middag paar minuutjes in een teiltje. Spetteren, grote pret, daarna afdrogen, nog beetje tijgeren en hij kan alweer voor z’n dutje naar bed 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.