Ja het is heet. Heel heet. Zo heet dat ik graag wil testen of ik een eitje kan bakken op de terrastegels. Zal wel niet, maar het idee lijkt me wel geinig. Gelukkig mag ik deze week gewoon werken, op kantoor is het lekker koel, dus daar kom ik weer een beetje op temperatuur….

Ik heb al de hele dag een liedje in mijn hoofd, dat de gemoedstoestand van de algehele Nederlandsche bevolking wel goed samenvat…

Zo, nu we allemaal de heupjes hebben losgeschud wil ik jullie wat vragen:

Wat zijn jouw tips om komend weekend de heetste dagen zo prettig mogelijk door te brengen met een kleine ukkepuk?

Etienne moet werken en ik zie mezelf al de hele dag binnen zitten met ramen, deuren en gordijnen dicht. Ik betwijfel of Laurens en ik daar nou zo vrolijk van worden, dus gouden, zilveren en bronzen tips zijn meer dan welkom!

Hartelijk hittegolf!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Anneke Knol de Ridder Antwoord

    Als ik jou was zou ik het water opzoeken , opblaasbadje in de tuin , zwembad in de buurt ……dat is het enige wat met dit weer verkoeling brengt………. WATER !! Die kleine dreumes zal het ook heerlijk vinden ! Veel plezier samen ,

    • Water is inderdaad het beste! We gaan er een fijne dag van maken, dankjewel Anneke! 🙂 Fijn weekend!

  2. Yes water inderdaad! En dat hoeft niet groots te zijn. Hier zit Hummeltje iedere middag paar minuutjes in een teiltje. Spetteren, grote pret, daarna afdrogen, nog beetje tijgeren en hij kan alweer voor z’n dutje naar bed 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.