Allemaal leuk en aardig, zo’n moeder die voor je klaarstaat, voor je zorgt en met je wil knuffelen, maar soms…….

 1. Ze wil me eigenlijk ALTIJD knuffelen en kussen, maar soms zijn we midden op straat, ja sorry, wat moeten de meisjes van mijn klasje dan denken?
 2. Ze praat altijd alleen tegen mij met een gek hoog stemmetje, zo gênant! Alhoewel, tegen mijn vrienden praat ze ook zo…lekker dan!
 3. Ze trekt soms en plein public mijn broek omlaag, omdat ze mijn spekbeentjes wil showen..
 4. Nog erger: ze tilt me regelmatig op en ruikt in het openbaar aan mijn kont, seriously mam?!
 5. Het gebeurt vaker dat ze tegen me zegt dat ik vast wel moe ben en een dutje wil doen, terwijl ik dan net chickies aan het checken ben in de stad. Tuurlijk ga ik dan niet slapen!
 6. Ze zingt best wel vals. En dan bedoel ik zo vals dat de vogels er stil van worden.
 7. Lig ik ‘s avonds lekker te tukken, komt ze in mijn nek snuffelen, hoe raar is dat?
 8. Ze zingt samen met mijn vader hele slechte zelfverzonnen liedjes. Of ze zingt mijn lievelingsliedjes HEEL VALS! Ik roep dan heel hard en streng “nee!” en dat helpt wel gelukkig!
 9. Ik moet van haar altijd kussen met mijn vriendjes, dat vinden zij en de andere moeders zo schattig. En ze maken er ook nog foto’s van. Rare vrouwen!
 10. Ik krijg als tussendoortje een soepstengel en madame tikt met papa effe een bak bitterballen weg. Vinden ze het gek dat ik dan begin te schreeuwen.
 11. Zit ik nét een lekkere drumsolo te spelen op die kaarsendingen die in de schouw staan, pakt ze mijn drumstokjes af. Ze heeft dus ook geen verstand van muziek.

Worden jullie soms ook zo gek van je moeder? Ik wil het graag weten!

xLaurens

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

 1. Anneke Knol de Ridder Antwoord

  Mijn moeder is 90 , eigenlijk vind ik haar alleen nog maar een heel lieve mama………en dat ze niets meer kan onthouden en wat in de war is af en toe en daar zelf last van heeft, maakt ons samen soms heel verdrietig ! Lieve mama jij bent de liefste en ben trots jou dochter te zijn …Xxxxx

 2. Hahahah bij de eerste paar dingen dacht ik hu???? Maar hilarisch! Ja ik vraag me ook regelmatig af wat Hummel wel niet denkt als we met 4 volwassenen (m’n vriend, ouders en zusje) kijken hoe hij een stukje brood weg werkt of als we met z’n allen als apen staan te klappen omdat hij een soort van poging doet om te kruipen… ‘Die sporen niet’ denkt ‘ie misschien wel en puur uit liefde lacht ‘ie dan naar ons 🙂

 3. Hahaha, vooral dat kussen en knuffelen… ik zie Noor soms gewoon denken “daar komt ze weer” haha

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.