Vandaag de brief aan Laurens van zijn oma, mijn lieve mama. Ook al woont oma 185 kilometer verderop, ze staat altijd voor ons klaar en komt als het nodig is als de gesmeerde bliksem naar Maastricht.

Lieve Laurens,

24 mei 2014. De dag dat jij op de wereld kwam! Ik heb je geboren zien worden. Deze  kennismaking met jou zal ik nooit vergeten. Wij hebben gelogeerd in Maastricht, daardoor heb ik je veel kunnen bewonderen.

Ik ben blij dat ik je regelmatig zie, in Maastricht, Dordrecht, via Skype en op de verjaardagen van je nichtje en neefjes. Ook heb je een nachtje bij ons gelogeerd. Heerlijk was dat.

Iedere keer heb je weer iets nieuws geleerd. Handjes klappen, meewiegen op muziek, dat vind je prachtig. En nu kruip je de kamer rond, vol verwondering dat er zoveel te zien is vanaf de grond.

Afgelopen weekend heb ik met opa 3 dagen op je gepast, wat was dat gezellig! Je wordt zo blij wakker. Trappelend van plezier. Met de bus zijn we naar de stad geweest, opa achter de kinderwagen. We zijn volgend jaar weer geboekt. En dat vinden wij super leuk.

Lieve Lau Lau, ik wens je een heel fijn en gezond leven toe, samen met mama en papa, die zo gelukkig met je zijn.

Een dikke kus van oma.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.