Vaderdag, de eerste échte van Etienne, de 39e van mijn papa. Hoe ouder ik word, hoe dierbaarder de momenten met mijn ouders zijn. Ik realiseer me dat het een grote rijkdom is dat ze in goede gezondheid bij ons zijn. Vandaag wil ik je graag wat vertellen over mijn vader, lees je mee?

Mijn papa is lief en zorgzaam
Mijn papa is emotioneel en soms wat koppig (zo vader zo dochter ;))
Mijn papa is eigenwijs en impulsief
Mijn papa is ondernemend en slim
Mijn papa staat altijd voor ons klaar
Mijn papa rijdt stad en land af voor, met en naar zijn (klein)kinderen, dag en nacht
Mijn papa is een kei in dutjes doen
Mijn papa houdt heel veel van Rotterdam en Dordt
Mijn papa vertelt je vol liefde en passie urenlang over zijn favoriete steden en hun geschiedenis
Mijn papa is soms wat knorrig en verward, dat doet pijn om te zien
Mijn papa is dol op (soms hilarische) hoedjes, we noemen hem Opa Hoedje
Mijn papa is een super opa
Mijn papa is mijn papa en daar ben ik ontzettend trots op!

Mijn papa <3
Mijn papa <3

Fijne Vaderdag lieve papa!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. josanjongbloed Antwoord

    Mooi om te lezen dat je beseft dat tijd met je vader kostbaar is. Koester het en geniet er van.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.