Effe snoozen…

Terwijl ik druk aan het bellen en regelen ben om de inhoud van mijn geplunderde portemonnee terug te halen, klinkt er ineens muziek…..

Het is de wekker. Gelukkig, geen gestolen portemonnee met alle stress vandien. Etienne staat op en ik kan nog even snoozen. Als hij onder de douche vandaan komt zeg…nou ja, mompel ik: “Schat, ik luister nog even het journaal en dan sta ik op.” Ik nestel me nog een keer lekker onder de dekens en zak vrijwel meteen weer weg in slaapstand. Even later staat Etienne weer naast me. “Uuuh schat, je weet dat het journaal al was geweest toen je dat net zei?”

Zucht….goedemorgen!

xBreg

Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.