Terwijl ik druk aan het bellen en regelen ben om de inhoud van mijn geplunderde portemonnee terug te halen, klinkt er ineens muziek…..

Het is de wekker. Gelukkig, geen gestolen portemonnee met alle stress vandien. Etienne staat op en ik kan nog even snoozen. Als hij onder de douche vandaan komt zeg…nou ja, mompel ik: “Schat, ik luister nog even het journaal en dan sta ik op.” Ik nestel me nog een keer lekker onder de dekens en zak vrijwel meteen weer weg in slaapstand. Even later staat Etienne weer naast me. “Uuuh schat, je weet dat het journaal al was geweest toen je dat net zei?”

Zucht….goedemorgen!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.