Vandaag deel ik het recept van ons geslaagde Pinkpop weekend met jullie!

Pinkpop 2015!

Ingrediënten voor 2 personen

 • 50 biertjes
 • 2 flessen water
 • 3 blikjes Radler
 • 6 broodjes spek met ei
 • 3 bakjes Griekse wokmix
 • Een oneetbaar groot broodje kip
 • Een groene smoothie
 • Een roze smoothie
 • 6 cola
 • 2 Jillz
 • 10 bekertjes water
 • 3 pakjes sigaretten (voor E.)
 • 4 bakjes friet
 • 1 slappe frikandel
 • 3 happen kebap (bleek later voor mij niet het beste idee)
 • 2 paar op maat gemaakte oordoppen (geen piepende oren meer!)
 • 1 fles zonnebrand factor 40
 • 4 jaar verkering
 • 1 pak gloeistaafjes
 • 2 pakken ledballonnen
 • 2 pakken glow in the dark ringen
 • 1 doosje Ibuprofen
 • Een pak bifiworstjes
 • Een sfeervol tentenkamp
 • Een paar vrienden met dorst
 • Pleisters (je blijft ook op Pinkpop moeder)

Bereidingswijze

Je kunt de ingrediënten gedurende de dagen toevoegen aan je brouwsel. De volle 3 dagen laten pruttelen voor een optimaal resultaat. De biertjes met name in de late middag toevoegen, omdat het in de hitte nog weleens tot comateuze middagdutjes kan leiden. Mix de ingrediënten naar eigen smaak en hou je vooral niet in!

Het resultaat

Wij hebben genoten van 3 heerlijke dagen in uitstekend gezelschap. Al wil ik wel eerlijk zeggen dat niet alles goud is wat er blinkt: mijn lijf heeft me behoorlijk in de steek gelaten. Een jaar na de geboorte van Laurens kan ik nog steeds niet lang achter elkaar staan zonder dat dit flinke pijn oplevert. Dit was wel even moeilijk, want het voelde bijna als falen: “Ik ben 34 en trek niet eens 1 dag Pinkpop tot het einde” spookte door mijn hoofd. Rust deed gelukkig heel veel en zo lag ik voornamelijk op een kleedje in de zon naar de muziek te luisteren i.p.v. redelijk vooraan te staan springen. “Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat” is een uitspraak van mijn vriendin Suus en die kwam dit weekend heel goed van pas. Zondag was zowaar een goede dag en ik heb het einde gehaald!
Muzikaal gezien heb ik niet echt een hoogtepunt, dit kan deels komen omdat we nergens echt ingedoken zijn, maar ik vond er ook niet echt knallers tussen zitten. De shows van Muse en The Script waren tof en bij Kensington en Selah Sue was het ook genieten. Zondag hebben we nog een feestje gebouwd met de Jeugd van Tegenwoordig en de afsluiter Pharell was een lekker dansfeestje, maar geen afsluiter zoals Dave en zijn mannen gegeven zouden hebben.  Hopelijk komen de Foo Fighters het volgend jaar inhalen, dan train ik het hele jaar om fit te zijn om het springend mee te maken!

We sloten Pinkpop af met vuurwerk en de traditionele groepsknuffel tijdens “All you need is love” van  de Beatles. Een moment dat ik iedere editie weer wil vangen om in een doosje te stoppen, zodat ik er soms nog even naar kan kijken. <3

Vanochtend kwamen we een tikkeltje vermoeid thuis, waar mijn ouders enorm hadden genoten van Laurens en andersom. De big smile die we van Laurens kregen was echt onbetaalbaar! We hebben mijn ouders maar meteen geboekt voor 10, 11 en 12 juni 2016 😉

xBreg

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

 1. Hmm goed recept, moet ik misschien maar eens over gaan nemen 😉 Fijn dat jullie zo hebben genoten.

 2. Pingback: Dag Juni! | Breg Blogt

 3. Pingback: De Winprinses | Breg Blogt

 4. Pingback: 111 x ultiem geluk - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.