Stel jij jezelf de vraag weleens? “Wat zijn mijn superkrachten?” Nee? Troost je, ik ook niet! We zijn toch geneigd om te benoemen wat we niet goed doen. Gelukkig zijn er mensen die de vraag weleens vóór je stellen aan een ander. Dit overkwam mij vorige week. Lees je mee?

Matty van Ekkomi is echt een ontzettend leuke juf! Ze loodst ons, een groepje moeders uit het hele land, als weken door een wirwar van emoties, opvoeddilemma’s en keuzes heen en doet dit op een hele fijne manier. Creatief is ze ook nog eens! Vorige week was de opdracht om een aantal e-mailadressen door te geven van mensen die mij goed kennen als moeder. Matty zou ze dan benaderen met een vraag. Zo gezegd, zo gedaan. Ik stuurde iedereen een app’je met de vraag of ze mee wilden doen. De reacties waren lief en positief en het wachten kon voor mij beginnen.

Afgelopen vrijdag kwam de “uitslag”. Ik was er even stil van! Mijn moeder, schoonzus, Etienne en een paar vriendinnen hadden de liefste dingen over me gezegd. En dit zijn nu mijn superkrachten. Als ik het even niet zie zitten, zet ik mijn onzichtbare kroon op, sla mijn roze glittercape om en trek, gewapend met mijn superkrachten, ten strijde. Een heerlijk gevoel! En wat een rijkdom dat ik deze lieve en eerlijke mensen om me heen heb. En heel fijn dat ze zien dat ik humor heb, zou zo gênant zijn als ik dat als enige vind! 😉

Nu wil je vast weten wat ze dan allemaal over me hebben gezegd hè? Dat dacht ik al en daarom heb ik van de steekwoorden een mooie tekstwolk gemaakt:

Ik moet ervan blozen, zoveel lieve woorden!
Ik moet ervan blozen, zoveel lieve woorden!

Wat ben ik trots op de resultaten die ik de afgelopen weken al heb behaald. Geloof me, soms zie ik het allemaal niet meer zitten, maar door er over te praten en open te staan voor feedback en tips kom ik er steeds makkelijker weer bovenop. En nu ik weet dat ik superkrachten heb wordt het alleen nog maar makkelijker! SuuuuuuperBreeeeeeeg!!!

Vertel eens, wat zijn jouw superkrachten?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Pingback: Dag Juni! | Breg Blogt

  2. Aukje Leermakers Antwoord

    Oh, wat heerlijk. Ik vind het een lastige vraag hoor, wat zijn mijn superkrachten. Geen idee eigenlijk… Ik zal het eens aan manlief vragen. 🙂

    • Ja lastig he, om dat over jezelf te zeggen! Zeker eens aan je omgeving vragen, is heel waardevol!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.