Joe! Spuit 11 hier hè! Ik weet dat Moederdag al twee weken geleden is, maar het was zo’n heerlijke dag, dat ik graag nog even na geniet….en dat schikt, want vandaag kwam mijn cadeau binnen!

Al maanden drop ik weinig subtiele hints (you know me!) bij Etienne over de armbanden van Mme Pomm. Maaike maakt deze toffe armbanden vanuit haar studio in Londen en ik volg haar al een tijd met veel plezier op Facebook en Instagram. Op Moederdag werd ik als eerste verwend door Laurens met een heus knutselwerkje. Daarna kreeg ik een armband, maar dat was maar een “aanloopje” vertelde Etienne, want er was een”Pommetje” onderweg!! Whoeiii, ik was echt zo blij! En nieuwsgierig, dus de afgelopen 2 weken heb ik elke dag in de brievenbus gekeken en aan Etienne gevraagd wanneer mijn pakketje nou kwam.

Vanmiddag kwam ik terug van een schooldag in Eindhoven en mijn langverwachte pakketje lag in de bus! Ik heb een paar foto’s gemaakt van het uitpakken, omdat ik dat al een cadeautje  op zich vond. Kijk je mee?

Een feestje om uit te pakken!
Een feestje om uit te pakken, met een handgeschreven kaartje erbij!
Spannend.....
Spannend…..
WAUW!!
WAUW!!

De armband is van leer en heeft een mooie lichte taupekleur.  Hij past mooi om mijn smalle pols. Er zitten 5 sliders op, waarvan 3 met een persoonlijke touch. De naam en geboortedatum van Laurens en een afkorting die Etienne en ik altijd gebruiken om te zeggen hoe lief we elkaar vinden. Handig dat ik deze nu dus altijd bij me kan dragen, stel je voor dat ik het een keer vergeet! 😉

Ik ben er onwijs blij mee en moet zeggen dat Laurens nu al een goede smaak heeft in cadeaus, dat belooft wat voor de komende 50 jaar!

Mocht je ook zo’n toffe armband wilen: Zet www.mmepomm.com tussen de bladwijzers op manlief zijn laptop en drop de naam af en toe: succes gegarandeerd…..

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Pingback: Mijmeren over mei | Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.