Vandaag is een goede dag. Zo eentje waarop niets uitzonderlijks of speciaals gebeurt, maar waarop je toch op wolkjes loopt. Vandaag is een happy day!

De dag begon rond 7.15 toen ik vrijwillig (!) opstond, zonder ochtendhumeur (!!), de basis was dus gelegd! Na een ontbijtje met Laurens ben ik gaan knutselen voor zijn verjaardag. Nu moet je weten dat ik niet echt een natuurtalent ben op het gebied van knutselen, dus het is altijd maar de vraag hoe het afloopt. Laten we zeggen dat er heel wat onafgemaakte of mislukte breiprojecten in de kast liggen. Vandaag was karma me gunstig gezind, dus lukte het zowaar om een heuse verjaardagskroon voor Laurens in elkaar te zetten.

Bijna feestjestijd!!

 

Het zonnetje scheen, Laurens lag inmiddels in bed en ik kon lekker wat aanrommelen in huis. Toen de kleine prins wakker was kwam de buurvrouw een paar uurtjes oppassen. Ik weet nog altijd niet wie er blijer mee is: zij of ik ūüėČ Het is een feestje om te zien hoeveel pret zij en Laurens samen hebben!

Ik had vanmiddag een coachingsessie voor het Bibihuis. Een hele interessante sessie, waarbij ik weer meer heb geleerd over de hechting van moeder en kind en hoe je om moet gaan met kindjes bij wie die hechting niet goed is gegaan. Waardevolle kennis om toe te passen in mijn vrijwilligerswerk, maar ook interessante dingen die ik in de opvoeding van Laurens kan gebruiken.

De sessie was net afgelopen toen ik een appje kreeg van fotografe Esther (klik) om te zeggen dat de foto’s klaar waren! Aangezien ik toch in de buurt was en ik geen geduld meer kon opbrengen ben ik ze meteen gaan halen. Onderweg naar huis heb ik nog wat cadeautjes gescoord bij de Hema, onder andere voor de SWAP waar ik aan meedoe voor de cursus Aandacht voor Moeders. Spannend, mijn eerste SWAP! Hierbij krijg je een “swapmaatje” toegewezen door het trekken van lootjes en stuur je elkaar een pakketje met kleine cadeautjes. Ik ben al druk aan het bedenken hoe ik het leuk ga inpakken en pimpen. Nu ik toch bezig was heb ik meteen nog maar ff twee bestelde tuinstoelen opgehaald en om het feest compleet te maken, mezelf getrakteerd op een ijsje.

Bij thuiskomst kon ik niet langer wachten en heb ik de foto’s meteen bekeken. Het resultaat is echt weer super…Dankjewel Esther!

 

How you doin'?
How you doin’? credits: www.estherhameleersfotografie.nl

 

credits: www.estherhameleersfotografie.nl

 

Nu kan ik me voorstellen dat je dit leest en denkt:”Joh, dit is toch niet zo’n bijzondere dag, doe niet zo blij!” Ik snap je helemaal. Voor mij maakt deze dag echter het verschil, omdat ik vorige week in omgekeerde stemming verkeerde. Mijn studie vormde een enorme Mount Everest die ik moest beklimmen, ik was ziekig en thuis liep ook niet alles helemaal op rolletjes. Een dag als vandaag zet me weer terug op aarde en laat me inzien dat er maar kleine dingen nodig zijn om weer te kunnen ontspannen. Ik heb vandaag daarom ook officieel de feestweek geopend in voorbereiding op Laurens’ eerste verjaardag en ga me een week lang bezig houden met slingers, ballonnen, taarten, lekker eten en voorpret. Vooral heel veel voorpret. Ok√©, ik ga ook heel veel huilen omdat mijn baby bijna geen baby meer is, maar dat hoeft niemand¬† te weten….

Wat maakte jou vandaag blij?

xBreg

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Like dan¬†mijn pagina¬†op Facebook: klik HIER¬†en spread the word… <3

 

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerci√ęle content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Ik herken me juist heel erg in je verhaal. Ik heb ook weleens een dag waarbij alles fijn verloopt en er niets fout lijkt te kunnen gaan. Heerlijk is dat! Wat is de foto van je zoontje in de auto onwijs lief zeg!

    • Juweeltjes van dagen zijn het he! Vandaag weer zo eentje, lijkt wel een geluksweek. Dankjewel, ben zo blij met t resultaat! ūüôā

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.