Vandaag de brief van Suus! Een hele dierbare vriendin van mij en iemand die, ondanks haar eigen strijd, altijd voor haar vrienden en familie klaar staat.  Ze is stapelgek op Laurens en ik geniet ervan om te zien hoeveel vreugde hij haar brengt. Ik moest een klein traantje wegpinken bij haar lieve woorden…

Mijn allerliefste Laurens,

Wat een vreugde was het toen jij geboren werd. Een bundeltje vol leven, geluid en vrolijkheid. Je hebt ons de eerste maanden erg laten schrikken toen je zo ziek was en naar het ziekenhuis moest. Wat was je klein en wat was je ziek. Het was heel verdrietig om te zien en ook hoe veel verdriet je papa en mama hadden. Maar je bent een sterke beer, een echte Pieters, een echte Boer en heb je er fantastisch doorheen geslagen. Ondertussen ben je alweer groot en sterk geworden en zal je binnenkort je eerste stapjes gaan zetten. Voor jou een feest, voor de mensen die van je houden een uitdaging want ik stel me voor dat je de wereld wilt gaan ontdekken.

Elke keer als ik samen met mama en met jou op stap mag, ben ik zo blij. In mijn moeilijke tijd schenk jij zoveel vreugde, vrolijkheid en onvoorwaardelijke liefde. Als we dit in een potje konden stoppen en uitdelen, zou de wereld  er veel blijer en gelukkiger uitzien. Bedankt dat ik een deel van jouw leven mag zijn en ik beloof je dat we samen nog heel vaak en heel veel plezier zullen maken tijdens jouw ontdekkingsreis op deze mooie en bijzondere aardbol.

Alle liefs,

Tante Suus XXX

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.