Oke, niet van iedere vrouw, maar ik ken er een heleboel die erg blij worden van chocola. Of iets dat er ook maar enigszins op lijkt. Mij maak je dolgelukkig met een reep chocolade met hele hazelnoten van de Lidl en met donkerbruintjes, van die biscuitjes met chocola en suiker erop. Vast bereongezond, maar ik vind ze verrukkelijk!

Ik heb me een paar jaar geleden ingeschreven bij The Insiders [KLIK]. Een site waarop je jezelf kunt aanmelden om producten te testen. Na een aantal jaar achter het net te hebben gevist, had ik dit jaar 2x geluk! In februari ontving ik een grote doos vol met Yogolino- yoghurtjes voor Laurens en zijn vriendjes en vorige maand ontving ik een grote doos met….NUTELLA!! Zo blij als een klein kind natuurlijk, want ik vind Nutella zo lekker!

In het pakket zat een hele grote pot die ik maar meteen heb gepimpt met een etiket dat ik vorig jaar een keer had besteld. Het is de andere bewoners van dit huis alleen niet helemaal duidelijk dat dit ook MIJN pot is, want elke keer als ik er in kijk is ie een stukje leger….neem het ze eens kwalijk! 😉

Mijn eigen potje Nutella

Anyway, bij het pakket zaten ook een heleboel samples & kortingsbonnen om uit te delen, dus ik heb al wat vrienden en collega’s verblijd met cupjes chocopasta.(wil jij er ook een paar: let me know, ik kom ze je met alle liefde even brengen!) Naast de samples zat er ook een receptenboekje bij, met allerlei lekkere taartjes en toetjes. Ik ben er nog niet aan toegekomen om iets lekkers te maken, maar met Laurens zijn verjaardag in het vooruitzicht wil ik het wel gaan proberen volgende week.

Wat ik me daarom afvraag is of jullie misschien nog geweldige Nutella-recepten hebben? Laat ze achter in een reactie, ik wacht ze watertandend af!

xBreg

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Like dan mijn pagina op Facebook: klik HIER en spread the word… <3

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.