Het zal rond kwart voor 7 zijn. Heel vaag hoor ik wat geluiden op de achtergrond. Etienne neemt Laurens mee naar beneden om te ontbijten. Ik schrik een milliseconde op:”Moet ik ergens heen?”. Dan realiseer ik me dat ik vrij ben vandaag en ik zak ontspannen terug in de kussens. Ik draai me om en nestel me in mijn warme bed. Lekker nog even slapen….


Terwijl ik wat doezel gaat Laurens weer terug naar bed. Niet voor hij een rondje stembandgymnastiek heeft gedaan. Terwijl ik steeds wakkerder word, wordt hij steeds stiller. Ik klooi wat op mn telefoon en langzaam vallen mijn ogen weer dicht. Gauw benut ik deze kans. Na 5 minuten klinkt een zacht “huh?”, gevolgd door een heel verhaal. Laurens is wakker en ik heb de uitslaapboot weer eens gemist. Dag bed, tot vanavond.

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.