Lekker ontspannen zit ik in de trein, op weg naar huis. Klaar voor een gezellig weekend. Mijn eerste Moederdag.

Plotseling wordt omgeroepen dat de trein na Roermond niet verder rijdt in verband met een aanrijding van een persoon. Wat intens verdrietig dat iemand deze lentedag besloot dat het leven voor hem of haar klaar was. Dat er een boel mensen nu heel erg verdrietig en verslagen zijn door dit vreselijke verlies. Ik hoop dat degene de rust vindt die hij of zij zocht en dat de ooggetuige(n) deze vreselijke ervaring kunnen verwerken.

Terwijl ik wacht op de liefste vriendin die me zo komt redden en proost ik met mezelf op het leven en ben ik even heel stil.

image

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.