Jeetje, het is gewoon mei. De maand die voorgoed in het teken staat van Laurens. De maand waarin ik in 2014 als een soort walrus door t dorp waggelde en er heilig van overtuigd was dat mijn kind er NOOIT meer uit zou komen. April ligt achter ons en ik vond het een mooie maand. Lees je mee?

In april werd mijn blog heel goed bekeken. Als een trotse pauw kijk ik steeds weer toe hoe jullie mijn blogjes lezen en erop reageren. Dankjewel! Heb je mijn Facebookpagina al geliked? Dat zou ik echt heel fijn vinden, zodat nog meer mensen mijn blogjes kunnen lezen! Kleine moeite, groot plezier: klik HIER!

Op persoonlijk vlak was april ook een goede maand: Laurens kan (eindelijk) kruipen.dus het is gedaan met de rust hier in huis! We hebben voor het eerst zijn haartjes geknipt (toen leek of de plukken UIT zijn oren kwamen was het genoeg!) en er was veel quality time met elkaar, vrienden en familie

In april waren dit jullie favoriete blogjes:

8 Dingen die ik nog niet wist voordat ik moeder werd

Laten we maar zeggen dat je nooit stopt met leren in je leven… 😉

Brieven aan Laurens #1

Een lieve brief van Etienne aan Laurens…ik kan hem blijven lezen! <3

Trots!

Persoonlijk mijn favoriet van deze maand. Ik kan nog steeds glimmen van trots als ik het teruglees. En het lezen van de reacties geeft me een boost als de angst weer toeslaat.

Kom maar bij mij…

Over de band tussen moeder en kind. Bijna niet in woorden te beschrijven, maar ik waagde toch een poging.

Dansen met een lach en een traan

Over mijn lievelingsband, mijn liefde en dansen alsof de wereld niet bestaat

Wedden dat je dit nog niet wist?

Weetjes, ik ben er dol op! Maar vertel eens, wist je dit allemaal al over mij?

Wat was jouw favoriete artikel in april? Ik wil het graag  weten!

Fijn weekend!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.