Jemig, zo cliché, maar zo waar: de tijd vliegt. De laatste keer dat ik je vertelde hoe het met me ging is alweer zes weken geleden. Weken die voorbij raasden alsof ze in de Thalys zaten.

Eindelijk begin ik het effect van mijn vitaminepillen te merken. Het was de bedoeling dat ik na een maand al ging afbouwen, maar toen ik na 1 dag zonder al meteen depressief in de draaimolen zat ben ik gewoon verder gegaan. Ik vind het echt wonderlijk dat een gebrek aan vitaminen zoveel effect kan hebben. Sinds ik namelijk een flinke dosis B12 slik gaat het zoveel beter! Het gebrek aan vitaminen blijkt ook een hoop klachten te verklaren die nu verdwenen zijn. Driewerf hoera voor de vitamientjes!

Het is wel even spannend nu, ik ga weer naar Eindhoven voor school en dat vergt niet alleen veel van mijn tijd, maar ook van mijn energie. Ik heb me namelijk uit praktische overwegingen voorgenomen om met de auto te gaan. En dat is nog wel een dingetje, zoals je weet! (klik hier voor het verhaal over mijn rijangst). Met  man, baby, werk en studie zullen jij en ik elkaar dus weer niet zo vaak zien. En dat is ook wel goed. Eigenlijk hoop ik je de komende maanden maar heel erg weinig te zien, want dat betekent dat ik in mijn vrije uurtjes lekker buiten in de tuin of ergens op een terrasje zit. Oh mijn liefste, ik snak zo naar de zomer. Lekker buiten zitten, sterren kijken, bbq’en en wijntjes drinken.

Mijn liefste, ik ben trots op wat ik in de afgelopen weken weer heb bereikt. Soms vlieg ik nog behoorlijk uit de bocht, maar dan zijn Etienne, mijn vriendinnen en vooral mijn moeder er om me weer terug op het juiste pad te zetten. Of ik kruip even lekker bij jou om op te laden, hoe rotter ik me voel, hoe groter die behoefte is. Voorlopig doe ik ook wat minder vrijwilligerswerk en als ik straks mijn diploma heb ga ik lekker weer aan de slag om No Guts No Glory en het Bibihuis bij te staan.

Omdat je het misschien een beetje saai en eenzaam vindt, hebben we de box van Laurens ingeruild voor een vrolijk stoeltje. Heb je wat om naar te kijken als je me mist….

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.