Op verschillende blogs en op Instagram ben ik ze al tegengekomen: lijstjes met dingen die je nog niet over iemand weet.  Zelf vind ik dat altijd héél leuk om te lezen, ik ben namelijk reuze nieuwsgierig! Vandaag trek ik de stoute schoenen aan en vertel ik je 15 weetjes die je (misschien) nog niet kende….

 1. Rond mijn 12e was ik smoorverliefd op Brandon van Beverly Hills 90210. En op Eddie Vedder van Pearl Jam…
 2. Ik heb eigenlijk nog steeds een crush op Eddie Vedder, ook al is ie al 50! (zie je niks van hoor!)
 3. Als elfjarige moest ik van jazzballet terug naar klassiek ballet, omdat ik te langzaam was…
 4. Op mijn 13e was ik de spellingkampioen van mijn middelbare school en mocht ik meedoen aan een landelijke finale die gepresenteerd werd door Ivo Niehe. Ik struikelde daarbij over het woord cadans dat ik had gespeld als Kadance, een plaatselijke discotheek…
 5. Mijn schoonzusje en ik zijn heel erg dol op Benny Neijman en Anita Meyer…(sorry zussie, nu weet de hele wereld het! ;))
 6. Je kunt me wakker maken voor een potje bingo of kienen…en voor een broodje kroket, maar dan wel zo’n ouderwetse rundvleeskroket!
 7. In het voorjaar ga ik elke dag in de tuin kijken hoe mijn plantjes al gegroeid zijn om dan vervolgens als een blij kind naar Etienne te huppelen en hem te vertellen over mijn bevindingen…
 8. Ik eet alleen pindakaas als het van Calvé is, op een witte boterham zonder boter…
 9. Vroeger wilde ik dierenarts worden, maar ik was bijzonder slecht in natuur- en scheikunde, dus die droom ging in rook op. Wel ben ik een keer een dag meegelopen met een bevriende dierenarts en heb ik onder andere een ooglidcorrectie bij een hondje mogen aanschouwen…
 10. Als ik ziek ben bel ik altijd als eerste mijn moeder op voor troost en wentel me in haar medelijden…
 11. In 2008 deed ik mee aan een missverkiezing op vakantie en ik won. Als ik de foto’s terugzie stijgt het schaamrood me langzaam naar de kaken. De wetenschap dat mijn oudste broer deze foto’s tot zijn beschikking heeft baart me ernstige zorgen met het oog op een toekomstige bruiloft…
 12. Ik word helemaal wild van laag overvliegende Boeings en andere grote vliegtuigen. In positieve zin ja. zet mij naast Schiphol neer en ik ben zo blij als een kind in een snoepwinkel.
 13. Ik slaapwandel regelmatig en ben heel blij met Etienne die me altijd weer rustig terug op aarde zet. Zo zag ik laatst nog Laurens door de lucht vliegen in onze slaapkamer, terwijl hij in werkelijkheid rustig in bed lag….
 14. Ik ben een hele, hele slechte huisvrouw…(oké, dit is niet voor iedereen nieuws)
 15. Jarenlang heb ik uit volle borsten met Guus Meeuwis meegezongen: “Was men maar op Brabant, zo trots als een fiets…”

Tell me, wist jij dit allemaal al over mij?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

 1. Oh Brandon…..:roll: ik was ook op Brandon. Snapte echt niet wat die andere meiden met Dylan moesten….

  • Haha! Nee ik dus ook niet! Heb een paar jaar terug alles nog eens terug gekeken, zou nu niet meer vallen op die wijde shirts en hoge broeken 😉

 2. Pingback: Adieu April! | Breg Blogt

 3. Haha die fiets?
  Leuk in te lezen… Zullen we dan samen maar naar Schiphol rijden? Vanuit de auto zoek ik altijd al naar de vliegtuigen, I LOVE IT?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.